Ieu bébas italia chatroom pikeun tujuan hiburan wungkul, jadi mangga teu post inpo pribadi jeung teu kalibet dina henteu dibeunangkeun ngalaksanakeun.

Paling Italians anu Romawi Katolik jeung Vatikan (markas Garéja Katolik) aya dina Italia.

Éta agama sisi, tapi geus ngadéngé Vitaliano katresna

Upami anjeun hoyong pikeun minuhan panas italia katresna saterusna lengkah kana nu kota Roma, Milan, Naples (lahir tempat pizza) jeung loba deui. Tapi lamun anjeun keur teu deukeut ka kota ieu saterusna lengkah kana urang Italia Chat Kamar jeung papanggih panas italia katresna.

Ulah cinta single tinggal jeung kolotna, mangka teu tanggal hiji italia

Alatan maranéhanana kulawarga beunghar budaya, loba single Italians hirup di imah nepi ka maranehna ngahurungkeun kira-kira taun

About