Budaya prestasi ieu Italy sacara greatest sumber sombong. Inventiveness, imajinasi, intelegensi jeung atikan nu prized. Hubungan pribadi anu scrupulously dijaga jeung kasatiaan kacida hargana, utamana dina kulawarga. Kulawarga anu paling penting affiliation di Italia. Budaya prestasi ieu Italy sacara greatest sumber sombong. Inventiveness, imajinasi, intelegensi jeung atikan nu prized. Hubungan pribadi anu scrupulously dijaga jeung kasatiaan kacida hargana, utamana dina kulawarga. Kulawarga anu paling penting affiliation di Italia. Lamun keur diwanohkeun salila bisnis atawa sosial pasamoan, ngocok leungeun jeung dulur hadir lalaki, awewe jeung barudak. Ngocok leungeun deui lamun ninggalkeun. Make ngaran tukang jeung hade judul nepi husus diondang ku anjeun italia host atawa kolega pikeun pamakéan kahiji maranéhanana ngaran. Bikang ampir sok ngagunakeun maranéhanana maiden ngaran, utamana dina usaha jeung dina dokumén legal. Maranéhanana umumna ngagunakeun nikah maranéhanana ngaran atawa kombinasi maranéhanana nikah ngaran jeung maiden ngaran di luar bisnis. Italians nyokot punctuality pikeun rapat bisnis pisan sacara serius sarta nyangka yén anjeun bakal ngalakukeun kitu ogé nelepon jeung hiji katerangan upami anjeun keur nyangsang. Ngahaja lateness di bisnis ieu ditempo salaku beca. Kartu bisnis nu disilihtukeurkeun ngan di pasamoan kahiji jeung kudu dibikeun ka panarima, teu tossed di antarana. Teu méré hiji kartu bisnis ka jalma anu sarua leuwih ti sakali. Lamun narima kartu bisnis, kasampak di ngaran jeung judul taliti, saterusna diatur eta dina tabel di hareupeun anjeun atawa dina tas keur ka kantor. Ngadegkeun hubungan pribadi jeung Italians. Italians kawas deal jeung jalma maranéhanana nyaho jeung amanah. Maranéhanana ogé condong percaya yén gawé teu kudu jadi beungbeurat atawa dicokot teuing mikir. Pragmatism jeung bakat pikeun improvisasi anu dianggap kenop ka kasuksésan. Protokol, aturan jeung organisasi nu mindeng dipaliré. Italia pausahaan gancang pikeun ngaidentipikasi jeung mangpaatkeun ecological tanpa ngalakonan hiji ulikan na-jero. Rencana strategis jarang ditulis jeung nu kungsi jangka panjang. Bisnis kaputusan mindeng dijieun jeung sapuk pikeun pribadi saméméh rapat. Tujuan rapat mindeng ka evaluate haté, rasa pangrojong jeung nguji cai teu nyieun kaputusan. Cocktails nu teu ilahar di Italia.

Teuas minum mahiwal jeung teu ngaapresiasi. Komo hampang kaayaan mabok dianggap gering-mannered. Awewe nginum saeutik pisan di Italia. Lamun rengse dahar, tempat péso jeung garpuh (tines up) sisi ku sisi dina piring di: posisi. Garpu kudu on kenca jeung péso kudu dina katuhu jeung nu sabeulah tina péso nyanghareupan garpu. Italia utama puseur Éropa fashion.

Italians anu srimanganti

Komo jalma di kota leutik méakkeun hiji deal gede duit dina wardrobes jeung pakéan ogé sepanjang waktos. Lalaki jeung awewe pakéan kolot jeung sacara resmi keur bisnis (lalaki: cocog jeung dasi awewe: dresses atawa cocog). Awewe kudu maké feminin pakéan. Hadiah anu umumna teu disilihtukeurkeun di awal rapat bisnis, tapi, sanggeus kado dina tas keur ka kantor dina kasus anjeun italia sarwa mere anjeun hiji disarankeun. Italians anu kabuka, panasaran jeung teu toleran batur uniqueness jeung tata krama. Maranéhanana baris sabar lateness, inefficiency jeung rido kasalahan, tapi daek kaadigungan jeung rudeness. Asing awewe bisa ngalakukeun usaha tanpa kasusah gede di Italia. Keur hiji awewe bisa komo jadi dianggap hiji kaunggulan dina sababaraha kaayaan. Ngan italia awewe dina aya di pasar tanaga gawé salah sahiji nu panghandapna percentages di Éropa Kulon. Sababaraha italia awewe tahan managerial posisi. Italians anu umumna teu dipeungpeuk lamun interacting jeung lawan jenis. Flirtation mangrupa bagian tina sumanget hirup di Italia. Diadaptasi ti bahan disusun ku Jandela di Dunya, a cross-budaya latihan jeung sungut konsultan. Asalna dumasar kana bahan nu dikandung dina Nunda Suku Pangalusna Anjeun Maju runtuyan buku ku

About