Mike, kuring cicing di Paris deukeut ka metro, tanpa bahan jeung masalah perumahan, alus rasa humor, nyukupan, nyata, asih sato, bisa dipake jadi satpam di kantor hukum sungut. Sadaya jalma kawas buku, jeung urang maca eta. Batur keur bulan puasa, aya batur pikeun dua. Batur sanggeus ngan sataun ngarti batur teu maca ieu kungsi. Dokter bikang leumpang jeung tiwu, Hobi nu psikologi, kolam renang, cafe, leumpang dina Sokolniki, teater, tari, jsb. Néangan companion umur sarupa jeung kapentingan pikeun joint kagiatan rineh. Ngaliwatan hirup babarengan, leungeun di leungeun dina kabagjaan jeung duka. taun.

Moal papanggih nice awéwé ti nu mana wae nu kota daék pikeun ngawangun hubungan jeung hirup babarengan. Kuring hoyong pikeun papanggih a nice girl rata-rata taun jeung tujuan nyiptakeun hiji kulawarga sarta hirup bareng jeung kuring. Upami anjeun keur teu ti Washington anu pohara alus. Néangan jalma aktif, dipikaresep positif dina hiji gaya hirup cageur. Asih interaksi jeung urang. Kabuka pikeun sagalana anyar nu bisa ningkatkeun hirup jeung ngangkat ka tingkat anyar tumuwuhna pribadi. Hayu urang gawé bareng pikeun nyieun kahirupan maranéhanana leuwih alus babarengan. taun.

Hayang néangan lalaki nu keur nikah hayang man a lemah lembut miara layeut kuring dua puluh taun heubeul, tanpa kabiasaan goréng sulfat ogé dihasilkeun. taun.

Sulfat ogé dihasilkeun, jeung nice awak jeung dina bentuk fisik alus. Néangan hiji awéwé ti USA umur lima puluh taun, asih lamun manéhna ulah urut. Anjeun jangkungna, beurat, complexion bisa wae. Wincik dina nu susuratan.

Teu Dagang

Hello geulis kénéh ka kuring muhrim.

Ngidinan kuring pikeun ngawanohkeun diri, ngaran mah Ivan, kuring keur opat puluh taun heubeul, a sulfat ogé dihasilkeun, single, no barudak, pertumbuhan hiji ratus tujuh puluh senti, beurat dalapan puluh kg, jeung masalah alkohol teu boga alus, satia jeung kaasih, bisa ngadengekeun.

Metot, ramping, mandiri, jeung rasa humor jeung rupa-rupa kapentingan.

Cerai jeung aya barudak

Kuring cicing di Israél. Dina hiji cara atawa nu lian nu boga qualities maranéhanana néangan dina hiji manusa. Néangan pasangan nu keur serius hubungan

About