submit


Lamun anjeun landed dina artikel ieu bulan atawa taun sanggeus publikasi anak, teu ngewa kacida. Naon anu anjeun keur urang Nyokot hiji beungkeut sapuluh taun nu dikutip jeung muatan unggal taun dipikaresep. Ieu ngandung harti yén iraha wae dibikeun, kinerja pasar pikeun jaminan jeung sarua risiko jeung lilana. Oge, cukup basajan, di pasar, investor bisa sok meuli hiji judul, sapuluh taun nu bayaran unggal taun. Tangtu, jeung nu sarupa jaminan dina sirkulasi, teu saurang bakal hoyong meuli beungkeut nu keur sapuluh taun, mayar dipikaresep pikeun meuli eta perlu pikeun harga leupaskeun jeung akurasi kudu leupaskeun turun. Di harga ieu, earning interest, anjeun bakal boga kinerja, nyaéta yén pasar. Tangtu, eta kajadian nu pasti sabalikna lamun pasar ongkos turun. Dina hal urang, contona, lamun pasar ongkos indit ka, aya bakal jadi hiji paménta saperti heubeul urang beungkeut, anu bayaran interest taunan jeung harga bakal datang nepi ka. Lamun anjeun kasampak di itungan, paningkatan dua titik tina ongkos, sabab hiji drop, dina decennial, bari panurunan dua titik ngabalukarkeun paningkatan ampir, Teras, ngeunaan unggal point of variasi nyaéta ngeunaan menari, titik koreksi atawa kanaékan harga. Lamun ongkos anu aya dina gugah, pilihan pangalusna teu boga beungkeut jeung maturities lila teuing sabab harga dimaksudkeun pikeun ngabenerkeun ngan lamun naek dina ongkos dipikaresep bakal. Contona, lamun urang beungkeut nu bayaran interest unggal taun ieu sacara taun tinimbang, paningkatan titik deal bakal nuju ka hiji drop signifikan dina harga ti. Kurang ti titik koreksi ngalawan leuwih ti sapuluh taun. jigana pikeun meunangkeun off dina jaminan jangka panjang. Leuwih alus, mangka, pikeun resep jangka pondok jeung maturities ngambang rate jaminan, sabab Pasar Bula di beungkeut bisa réngsé. Lamun anjeun landed dina artikel ieu bulan atawa taun sanggeus publikasi anak, teu ngewa kacida. Naon anu anjeun keur situs migunakeun cookies pikeun mastikeun pangalaman alus dina loka. Lamun terus browsing, anjeun idin ka urang make cookies

About