Anjeun kudu kabur kasadaran yén anjeun teu sok bagja dina hubungan, tapi anjeun kungsi bakal menerkeun anjeun uni ka jadi toksik. Pikeun maranéhanana anu cukup boga untung pikeun manggihan nu anyar layeut kapentingan sanggeus toksik hubungan, eta sacara sagemblengna beda pangalaman. Di dieu aya sababaraha hal anu lumangsung pikeun girls anu minuhan lalaki alus saurna bade ngaliwatan hubungan bad. Nu jelema nu jadi ambing dipercaya maén jeung anjeun dina cara anjeun saméméhna mikir ieu henteu kabayang. Sanggeus anjeun meunang kaluar ti nu poék guha, anjeun geus masih nurun ngawengku panon anjeun, sabab cahya anyar sacara ngan bit a teuing caang. Najan jalan hal réngsé, anjeun ngalaman asih nyata, nu mangrupa jadi loba leuwih ti kalolobaan urang bisa ngomong keur diri. Jadi, don t meunang teuing ngagantung nepi dina hal lamun anjeun teu bisa manggihan batur bari afterwards. Anak s jarang manggihan hal nyata dina laut pinuh ku somethings. Utamana sanggeus anjeun ngan meunang kaluar ti hiji hal jadi sengit. Lamun anjeun keur dina hubungan hiji, you don t meunangkeun kuring-waktu anjeun kudu mikir ngeunaan hal bari. Anak s teu kawas anjeun kudu indit full dina ka leuweung sarta jadi resi atawa nanaon jiga nu. Ngan balik leuwih hal dina sirah anjeun. Sedengkeun ex anjeun meureun geus hiji anu ancur hubungan pamustunganana, anjeun meureun leuwih ti sadar tina kasalahan anjeun sorangan. Meureun anjeun teu komunikasi anjeun perlu cukup. Meureun anjeun didn t mikir anjeun diperlukeun. Saterusna waktu jadi leuwih ti vocal ngeunaan eta. Saprak anjeun saméméhna hubungan ampir ancur anjeun (tekenan dina ampir), anjeun bisa jadi ngan hayang ngalakonan anjeun bari. Jeung sakali eta teu lumangsung, ngan nyengkram bula ku tanduk. Pencét dina éta sketchy palayan bar anjeun meureun gé flake kaluar dina, nyium nu random guy anu bisa jadi questionably ngora ti anjeun. You don t ngahutang eta nanaon. Ngan sorangan pikeun sagala fun nu anjeun lasut kaluar dina saméméh.

Teu saurang ogé bisa hakim anjeun pikeun eta sabab nyaho anjeun ngan walked ngaliwatan naraka jeung deui. Dina toksik hubungan, utamana ngadalikeun leuwih, anjeun bisa jadi geus gotten dipaké pikeun pasangan anjeun obsessing over anjeun ka titik seeming gelo. (Meureun ku sabab éta.) Lolobana jalma normal, sanajan. Maranéhanana keur teu kawas nu. Maranéhanana nyokot eta gampang, ku kituna don ‘t nyangka anjeun anyar poténsial roman isn’ t kabetot. Savor kabebasan anjeun geus meunang. Narima hinaan jeung lalaki dipaliré.

Maranéhanana poé nu liwat

Kanyataanna, anjeun kagenep rasa pikeun tanda slightest of a toksik hubungan kudu flare up lamun kungsi kajadian deui. Hal pangalusna pikeun ngalakonan ieu leupaskeun batur tadi dina game ti saterusna. Cara nu anjeun gé nyingkahan lalaki nu mana wae nu leuwih nu napel. Yakin, eta bisa menyakiti pikeun hiji atawa dua poé, tapi hiji minggu atawa jadi saterusna anjeun gé jadi deui dina suku anjeun.

Phew, alus riddance

Sagalana urang ngadenge hiji pamadegan, teu kanyataan. Sagalana we tempo nyaeta hiji sudut pandang, teu kaleresan. Dina pilarian tina bebeneran. Loba jalma bingung ego asih jeung cinta sajati sabab attachment ka batur bisa gampang salah ngartikeun salaku asih Leuwih anjeun bade ngaliwatan cerai jeung wondering lamun bakal kungsi eureun ngarasa depresi, jadi overwhelmed ku sagalana nu bade di. Leuwih Asih ngajadikeun dunya pindah. Cinta téh nu paling ditéang-sanggeus pangalaman manusa. Tapi paradox teh nya eta sedengkeun nu urang diri urang sorangan anu asih, urang indit dina néangan eta luar diri urang sorangan. Leuwih Kabagjaan téh hiji hal anu kapanggih dina diri. Inner karapihan jeung tranquility anu pohara penting upami anjeun hoyong hirup bagja hirup sehat. Teu bisa teuas teuing dina diri, manggihan cara pikeun nenangkeun pikiran anjeun jeung betah kahariwang jeung depresi. Kungsi saprak kuring mimiti yoga jeung tapa sakabéh kahirupan mah geus robah pikeun leuwih alus. Kuring ngarasa jelas ngeunaan mana kami dina kahirupan mah jeung naon tujuan mah

About