Kami hideung Afrika nu hirup di Éropa Italy jeung lam karya unggal poé iwal ngan kemis atawa poé lila kawas sesa sorangan ku jalan kami ngan nya sadaya kulawarga mah aya di Afrika lam hirup jeung babaturan mah Am pondok manusa deui guy Am Ikenna mil, hiji Insinyur, single kungsi nikah, cinta football, musik menari Kawas pasamoan serous urang

About