Urang teu bisa hirup tanpa internet kiwari, jeung smartphone urang jeung incessant média sosial surfing. Jadi, eta teu reuwas nu dating online ieu ngaronjatkeun popularitasnya ogé. Loba pasangan geus dibawa babarengan berkat internet, basa aranjeunna disebutkeun teu geus papanggih dina kahirupan nyata. Jeung ieu kanyataan geus dibuktikeun sakali deui ku Ilaria, hiji taun heubeul italia wanoja anu papanggih Zuleika, hiji taun heubeul Indonésia manusa hirup di Bating garut, Jawa Tengah online. Pasangan komunkasi jeung silih nganggo Facebook jeung geura-giru, hubungan maranéhanana blossomed kana cinta. Sanggeus éta, boh eta sapuk pikeun nikah silih, sanajan maranéhanana geus kungsi patepung dina kahirupan nyata.

Ilaria ogé dikonfirmasi yén manéhna geus dipenta pikeun kolotna’ alamin di Italia saméméh manéhna datang ka néangan asih hirup nya. Lantaran kitu, dina April, Ilaria ahirna dijieun eta ka Zuleika imah di Triaging désa, Kahneman district, Bating garut.

Jadi gagah nya

Datangna nya disababkeun ririweuhan di kampung, sabab éta teu dipaké pikeun narima asing jeung Zuleika tatanggana gancang beja pulisi Ilaria ayana. Tim opat policemen anu dispatched ka Duiker imah pikeun nalungtik dina Ilaria sacara datangna. Bating Polisi timbalan kapala Kahiji Insp. Agues Zindart ngomong,»Urang questioned nya pikeun nangtukeun naon nya maksud ieu datang ka Indonesia.Keur dua taun, kuring disimpen duit mah meunang ti gawe di restoran di Italia ngan datang ka Indonesia.»Ogé baca: perancis Gadis Marries Guy Cina Nyebutkeun Manéhna Teu Perlu Mobil atawa Apartemen. Christmas nyaéta kakara kira-kira sudut jeung nu hartina, jadi taun anyar. Tapi sareng sadaya festivities Christmas. Dina hal anjeun didn t nyaho, Chiang Rai aya di northern Thailand jeung, dibandingkeun ka anak adina kota Chiang Ujang

About