Aktif, riang gadis. Néangan metot interlocutor pikeun komunikasi jeung joint aktivitas. Kota: Kiev, ngaran mah Dasha, kuring cicing di Kiev, digawe, diajar. Basajan, modest, nyakola, imut, teu takabur, jenis gadis. Museurkeun permanén hubungan jeung hiji lalaki tanpa campur privasi pribadi. Nyakola manusa, pinter, nyakola. Néangan hubungan hiji dasar dina simpati, hormat jeung miara. Pikeun taun mastikeun haseup, nginum, olahraga jeung diri tumuwuhna teu aya, nuju di, ambek, jeung seukeut haté swings. Meunangkeun acquainted jeung dipercaya, palinter jeung jenis, sarta tuluy ngaleungit lengkep. Dina pilarian nice, nanaon jeung berehan lalaki anu bakal bantuan finansial. lamun Anjeun aya dina kaayaan tilu puluh taun heubeul, mangga teu nulis. Aku lucu jenis jeung romantis gadis kuring mah teu ngaroko sunda boga waktu nu sae. Néangan sponsor batur anu baris sanggup ngalakonan jadi lamun kaula teu di naon teu mungkir. Jeung cocog posisi anak. Néangan manusa for senang jeung pelesir, silih simpati jeung hormat ka silih. Ngeunaan kuring: athletic, pinter, positif.

Hello

Aku Christine. Hirup di Berlin. Teu bébas.

Teu nikah

Hobi: jasmani jeung zakat. Pangadeg Awewe masarakat di Berlin. Ngaliwatan kursus, diklat. Cinta nu diperlukeun keur indit (nepi ka Rusia) Réngsé atikan leuwih luhur. Ngarencanakeun pikeun ngjalankeun produksi pakean barudak, organisasi kajadian bantuan ka barudak malarat. Néangan hiji lalaki sawawa anu nyukupan, jeung nyukupan usulan. Hubungan nu teu dumasar ukur dina baham, tapi ogé pangrojong atawa rineh kagiatan kaluar ti pangkeng. Nu metot salaku kapribadian, kahayang pikeun mantuan dina karya, jeung ieu téh naha sadaya di luhur digambarkeun Karmic moments. Kami tenang jeung asih sarua pakansi. Sok sanajan anjeun hoyong pikeun tari. Kuring maké gelas. Status kakawinan teu penting, kumaha penting sikep santun ka kuring. Teu sombong, tapi moal ngidinan disparaging. Kuring hayang manggihan hiji lalaki nu gampang, tenang, dipercaya. Pangrojong finansial. Biaya spp, rineh, balanja, care pribadi, bisnis.

Hi. Kuring lahir jeung hirup di Paris. Boga atikan leuwih luhur dina Filologi, béntés dina tilu basa asing (inggris, jerman, spanyol) dina waktu luang mah menari, pasamoan jeung babaturan, indit ka bioskop, teater, paméran. Dina hiji poé hujan kawas cicing di imah jeung buku alus. Abdi bogoh ka indit

About