Sacara umum, guna pikeun meunangkeun acquainted jeung manusa, geus leuwih sae pikeun make babaturan jeung kenalan. Maranehna saperti teu mirip pikeun ngurangan anjeun ka rascal, a gigolo, hiji alkohol, hiji nona sacara manusa atawa ngan leungit jalma pikeun masarakat. Pasti di antara babaturan anjeun aya ngalamun pantes lalaki anu geus lila geus siap pikeun hubungan serius. Nah, atawa salaku resort pamungkas saméméh kenalan jeung batur bakal ngingetkeun ngeunaan anak cockroaches. Hiji alus teuing jawaban ka nu nanya di mana meunangkeun acquainted jeung hiji lalaki alus, baris aya gawé. Tangtu, kuring mah teu hayang ka kontak hiji pagawe jeung unggal gadis. Tapi teu perlu boga selingkuhan jeung batur sapagawean a. Anjeun bisa meunangkeun acquainted jeung salah sahiji klien anjeun atawa hiji pagawe ti kantor di gigireun panto. Jeung naha teu nyieun hiji roman jeung batur anu sits di méja gigireun anjeun. Henteu masalah nu batur bakal harewos jeung snicker seuri. Sanggeus kabéh, aya sia aya kriminal lamun jalma teu boga kulawarga. Jeung sacara umum, pribadi anjeun masalah kahirupan ngan anjeun. Mun anjeun geus noticed hiji unmarried punjul, tuluy, kahiji sakabeh, mikir sacara saksama. Lamun hubungan anjeun jigana pikeun ngamimitian ngamekarkeun, jeung saterusna ujug-ujug keur sababaraha alesan eta teu digawe kaluar, mangka manéhna bisa dimimitian pikeun nyokot dendam. Dina hal ieu, anjeun bakal kudu kaluar. Anjeun oge kudu mikir lamun nu boss jeung anjeun teu hayang boga hiji selingkuhan jeung hiji subordinate.

Mangka bakal hésé pikeun komunikasi sareng anjeunna. Pikeun date, aya loba beda jaringan sosial, bobogohan loka. Tapi samemeh anjeun minuhan batur, inget yen anjeun kudu ati-ati. Sanggeus kabéh, dating online hiji hal, tapi dina hirup hiji jalma bisa jadi lengkep beda. Pikeun yakin, kuring mah teu hayang layeut ti Internet ngeureunkeun nepi keur kasar hussy. Bébas kenalan ngaliwatan World Wide Web, tangtu, alus, tapi teu sok interlocutor tétéla jadi urang hoyong. Ahirna, jeung man anjeun bisa papanggih di hiji bar, restoran, dina kursus atawa bari ngalakonan hiji hal anjeun bogoh. Éta ogé pohara gampang pikeun nyieun hiji paguneman jeung di jalan. Aya loba single lalaki leumpang sapanjang trotoar kota. Anjeun ngan bisa nanya kumaha pikeun meunangkeun tempat, nu jam atawa hiji hal nu sejenna. Sarta sanggeus anjeun meunang jawaban, nyieun hiji compliment jeung seuri charmingly.

Meureun paguneman mimitian

Ieu téh loba gampang pikeun meunangkeun nyaho batur anu mikanyaah mobil, utamana lamun urang diri urang sorangan teu boga mobil. No man bisa mungkir gadis anu bisa meunangkeun orok nya. Sacara umum, pikeun ngadeukeutan jeung ngamimitian hiji paguneman anu teu jadi loba hésé. Jeung eta bisa kajadian di mana waé jeung iraha bae. Hal utama nyaeta wanoja nu teu teuing malu jeung isinan. Sarta ogé, manéhna kudu nyaho persis jenis man manéhna perlu. Naha rek manéhna jadi tenang kulawarga man-stay-di-imah? Mangka anjeun teu kudu néangan manéhna dina ribut discos, tapi anak s hade ka kasampak di lalaki dina kursus atawa di karya. Naha rek manéhna jadi hiji calakan sarta lemah lembut intelektual? Teu kasampak pikeun manéhna antara pangusaha suksés.

Hayang ngajangjikeun pengusaha

Teu kasampak pikeun manéhna di klub pencinta maca. Salila bobogohan, eta sia tempo hiji pisan penting titik nu. Ngahurungkeun eta ngan jeung single lalaki. Lamun muhrim geus boga pamajikan, anjeun leuwih alus stay jauh ti manéhna. Utamana lamun manéhna menarik dina sagala ngahormat. Upami teu kitu, mangka anjeun bisa sangsara ti sunda unrequited.

Jeung anjeun teu kudu eta di sadaya

Sanggeus kabéh, anjeun ngan néangan kabagjaan jeung ngandelkeun ukur dina eta

About