Bosen frequenting bar jeung klub jeung competing jeung guys séjén pikeun awewe. Hayang nyaho di mana papanggih katresna mana maranéhanana s saeutik ka no kompetisi jeung sama sekali. Ieu video pikeun anjeun. Lah, manusa, paling guys ngalakonan ieu dating hal sagala salah. Batur sakali ka kuring, lamun hayang ngajual buku, tempat hardest pikeun ngajual eta hiji toko buku. Naha. Sabab anjeun keur competing jeung sakabeh buku séjén. Kuring teu nyaho lamun éta bener, tapi éta pasti bener lamun datang ka dating. Lamun anjeun indit ka bar, klub atawa neangan online mangka anjeun keur competing jeung unggal guy séjén aya. Dengekeun, paling guys ngalakukeun pendekatan shotgun ka dating jeung salaku hasil hiji, maranéhanana bade pikeun awewe anu maranéhanana teu komo cocog jeung. Ngadéngé kuring kaluar, lamun ménta nu mana wae nu usaha suksés kumaha maranéhanana manggihan konsumén maranéhanana ngalakonan eta cara pisan husus, ku kituna maranéhanana bisa target demografi nu paling dipikaresep pikeun jadi nu cocog jeung hayang meuli produk maranéhanana. Anjeun kudu view bobogohan cara nu sarua pasti. Jeung lamun anjeun ngalakukeun ieu, anjeun bakal ngamimitian rapat jeung keur bobogohan awewe nu anjeun sabenerna hayang. Mangka anjeun gé jadi siap pikeun kaanggo gadis jeung silalatu nu atraksi. Jadi, naon anu anjeun target demografi. Anjeun kudu boga gambaran nu jelas salaku ka naon JENIS awéwé anjeun hoyong tanggal? Contona, anjeun meureun teu kudu indit néangan awéwé di bar jeung klub lamun anjeun keur teu komo kana pihak katresna. Pamahaman the qualities of ideal anjeun gadis bakal mantuan anjeun manggihan di mana manéhna hangs kaluar. Nu keur ceuk, sababaraha lokasi di handap ieu bakal daya tarik pikeun anjeun sedengkeun nu sejenna bakal teu. Tapi saméméh kuring mere anjeun daptar paporit mah tempat, anjeun kudu nyaho ieu: Salah sahiji pangbadagna logistik faktor pikeun mantuan anjeun papanggih awewe leuwih nyaéta pikeun Ngaoptimalkeun Gaya hirup Anjeun. Purposefully hirup di neighborhoods ngeusi awewe anjeun d kawas pikeun nepungan. Ku cara ieu, anjeun gé nempo eta leuwih mindeng dina kahirupan sapopoé anjeun. Ieu bakal drastis ngaronjatkeun jumlah awewe anjeun gé nepungan. Utamana alus lamun anjeun bogoh athletic jeung fleksibel katresna jeung anu teu kawas nu. Biasana, ieu katresna nu bener kana kaséhatan, alam, énergi karya kawas tantra, chakra clearing, jeung bentuk nu beda-beda timer pangwangunan. Pastikeun anjeun indit ka tempat nu anjeun ngarasakeun tinimbang bade leuwih nu anjeun teu kawas ngan sabab teu aya anu leuwih lucu katresna. Sabab anjeun bakal ngalakukeun leuwih alus lamun anjeun keur ngarasakeun sorangan.

Tuluy balik dieu. Approaching nya bakal loba gampang sabab langsung boga hiji hal di umum. Salah sahiji paporit mah openers pikeun gadis jeung anjing nu kuring meunang ti babaturan alus mah Vince Kelvin»Hey naon imut anjeun boga kudu.»Ulah anjeun meuli bahan kadaharan. Nah, manéhna meureun teu teuing, utamana lamun manéhna nyaéta kaséhatan sadar.

Coba Sakabeh Pangan

Dina pangalaman mah, toko dahareun kaséhatan ngabogaan loba prettier katresna ti Walmart atawa Piggly Wiggly. Ulah anjeun resep maca atawa berpungsi dina laptop anjeun? Nah, sirah leuwih ka populer di warung kopi. Kanggo sababaraha alesan, panas wanoja sunda Starbucks. Anak s jenis trend a. Rampak kaluar pikeun sababaraha jam, diuk di mana sadaya jelema lulus ku, jeung nungguan nepi ka anjeun nempo hiji nona anjeun d kawas pikeun nepungan. Lamun manéhna riweuh maca atawa dipake, nyieun yakin pikeun ngaku naon baé anu ngalakonan, Hey, kuring ningali anjeun deui maca. tapi kuring hayang datang leuwih bener gancang sarta nyebutkeun hi. Awewe panas biasana digawé kaluar jadi manggihan gym mana sadaya katresna hadir. Terus di pikiran di gym maranehna teu aya chit chat jadi tetep pondok jeung amis. Make basajan urang Compliment, Cocog, Deukeut prosés nyieun nya deeply katarik anjeun dina menit. Leres, paling kelas masak anu DIEUSI jeung NGAN awewe. Nu skenario pangalusna-gede lamun awewe outnumber lalaki sabab gé ngalawan leuwih anjeun. Lamun cinta musik, mangka ieu téh tempat. Badag musik festival boga TON awewe jeung maranehna sagala anu néangan boga fun. Meunang gadis leuwih, fokus dina ngabogaan fun. Lamun anjeun resep gadis nu dresses nice, mangka anjeun bisa jadi yakin manéhna frequents mall. Anu pangalusna kali anu biasana saptu isuk-isuk. Kuring teu apal a gadis nu ngomong, abdi bener cinta a guy pikeun ngadeukeutan kuring bari kuring keur ngajalankeun. Ieu kejutan ka kuring. Tapi enya, lamun manéhna diaku pikeun ngajalankeun, manéhna kukituna ogé kawas pikeun papanggih hiji guy nu diaku pikeun ngajalankeun. Jadi, anjeun runners nyaho naon anu kudu dipigawé Cerah pantai anu dieusian ku awewe geulis di bikinis lalaki maranéhanana tan dina. Hal ieu nu paling guys nu jalan teuing intimidated kaanggo gadis di bikini — jadi ku approaching nya, anjeun gé nangtung kaluar. Komo lamun anjeun keur teu di kuliah, sanajan upami anjeun aya di anjeun ‘s atawa ‘s ieu nyaéta tempat paporit mah papanggih awewe. Sabab éta téh hiji target beunghar lingkungan full ngora dididik awewe anu hayang pisan pikeun sosialisasi. Jadi ngan nganjang lokal anjeun university jeung indit for keur leumpang atawa ngadatangan hiji cafe di kampus jeung nyerang nepi paguneman. Ayeuna anjeun bisa jadi sieun yén manéhna bakal nanyakeun anjeun naha anjeun aya. Kahiji sakabeh, maranéhanana ampir henteu kungsi nanya. Lamun manéhna teu, ngan nyaritakeun nya anjeun nu nyandak hiji walk, atawa anjeun kawas warung kopi atawa anjeun boga sobat nu mana aya, lamun éta bener. Atawa jujur sarta nyebutkeun yén anjeun teu kawas awewe rapat di bar jeung klub sabab teuing mabok jeung beca. Anjeun kukituna jadi kaget di sabaraha awewe sunda nu ngajawab. Ngagabung meetup golongan atawa organisasi nu anjeun mikaresep saperti hiking atawa anggur meetup golongan. Anjeun bakal manggihan awewe lain jeung hobi nu sarua, jadi anjeun gé langsung boga sambungan jeung hal nu rék diajak ngeunaan. Anjeun bisa ogé nyokot seminar atawa kelas nu dipikaresep anjeun. Kuring geus manggihan yén loba wanoja sunda hadir tumuwuhna pribadi bengkel kawas PSI atawa Millionaire Mind Intensif jeung awewe biasana outnumber nu lalaki. Tapi kumaha lamun anjeun nu bener ka nu teu bener sadaya gadis nu friendly saperti video games atawa shooting pakarang atawa MMA gelut. Ayeuna komo lamun anjeun keur teu di anjeun paporit lingkungan, contona, anjeun ngan nempo wanoja geulis leumpang turun jalan, pastikeun anjeun kaanggo nya sabab sanajan anjeun boga pamanggih naon nya kapentingan atawa lamun manéhna cocog anjeun bisa kalayan gampang manggihan. Ngamangpaatkeun sagala kasempetan. I dijieun ieu Bébas Paguneman Curang Lambaran mana kuring ngarecah persis naon nu nyebutkeun sanggeus»Hi»nyieun nya hayang anjeun. Jeung upami anjeun hoyong urang mintonkeun anjeun kumaha papanggih awewe pribadi, klik di dieu pikeun mariksa kaluar hirup Bootcamp Jadwal

About