submit


Lamun saméméh ieu pohara hésé pikeun meunangkeun ka nyaho jalma ayeuna, jeung loba basajan, dina kanyataan, dina mangsa katukang, urang terang ngaliwatan poto atawa kalayan bantuan baraya jeung sagala ieu dina waktu ieu nelepon kadutaan, sabab urang terang silih ngaliwatan nu séjén. Dina ahir, maranehna sapuk pikeun geus aya dina nikah tanpa nohonan unggal séjén, sarta ieu nurutkeun pamanggih mah rada salah, sabab jalma ngan mana nu naha, jeung nu lulus taun, hal geus ningkat jeung papanggih gadis atawa budak anu loba gampang tapi utamana lamun hal anu teu bade oge dina hubungan anjeun mutuskeun pikeun nungtungan hubungan jeung ngaléngkah. Tapi dina hal ieu, hayu’ s nempo di mana anjeun bisa nepungan anyar katresna meunang nyaho. anjeun bisa diajar ngeunaan jalma nu sorangan hirup sugan anjeun adu jeung gorobag balanja jeung anjeun bakal seuri jeung meureun mimitian ngawangkong jeung tukeur nomer telepon terus lahir hiji carita cinta. Lamun anjeun hayang nyaho persis lengkep pituduh nu ngabejaan anjeun pasti léngkah jeung téhnik pendekatan ka bisa nyaho hiji nu teu dipikanyaho gadis. Tapi teu salawasna kitu dibungkus nepi anjeun aya dina buru jeung teu boga loba waktu pikeun komunikasi jeung batur, tapi tangtu lamun hayang nyoba eta mah niatna mamatahan anjeun pikeun balik di weekends sabab aya nu leuwih jalma dibandingkeun poé-poé minggu. Oge, mindeng eta nyokot saeutik pisan pikeun dibere nyaho silih, meureun sabab pikeun bisa komunikasi jeung hiji awewe di hiji partéy téh loba gampang sabab anjeun bisa kalayan gampang nyokot inspirasi dina naon ngobrol ngeunaan sabab anjeun boga babaturan di umum, jeung mangka anjeun geus loba ngabejaan ka anjeun. Oge, gaduh babaturan sareng anjeun loba nu leuwih mangpaat, sabab anjeun bakal dibere nyaho jalma nu anjeun resep tapi hatur nuhun ka babaturan nu geus di umum bisa pikeun mastikeun anjeun. dina kareta atawa dina jero taneuh nu anjeun resep jeung sugan maca buku atawa ngadengekeun musik anjeun bisa ménta manéhna naon manehna maca atawa naon anjeun ngadengekeun jadi anjeun bisa dimimitian pikeun nyerang tombol. Pikeun mimitian ku hiji paguneman metot, kahiji muka sungut jeung teu dipikanyaho, kuring nyarankeun anjeun nyokot katingal di randomness bisa jadi papanggih di tengah lalu lintas atawa di eureun tina metro. tapi bari ngadagoan anjeun ogé bisa méré leutik leungeun nulungan ka takdir, bade ka tempat anu pinuh ku metot awewe. Sacara umum, urang condong mikir éta wanoja anu mana anu kaluar sorangan jeung babaturan jeung pindah ka nu bungsu. eta sacara pasti tunggal. Oge. meureun saméméh ieu jadi tapi ayeuna teu leuwih. Modern condong hayang jadi leuwih bébas jeung ngajaga rohangan misah boh komponén nu pasangan. Hal ieu teu salawasna kitu, ieu téh atra tapi eta sacara masih pohara mungkin. Oge, eta bisa jadi masih jadi fun pangalaman jeung ogé bisa nyokot nyieun babaturan anyar jeung meureun maranéhanana baris hayu anjeun nyaho hak wanoja. Di handap dina hirup anjeun kungsi nyaho. Di ieu kali anjeun bisa sabenerna manggihan loba awéwé nu meureun geus ogé karakter nu jero, sacara persuasif, ambisius jeung pinuh ku impian jeung aspirasi. Ulah anjeun mikir yén anjeun bisa manggihan awewe pisan metot. Kursus-kursus séjén anu gunana pikeun anjeun jeung. anjeun pangaweruh anyar, bisa jadi aya jalma tina basa asing. Anjeun bisa jadi manggihan hiji awewe anjeun resep jeung ngajak dirina ka lalampahan pikeun di-jero ulikan basa nu geus diajar babarengan. Tapi salian kursus, tangtu anjeun bisa manggihan awéwé sampurna di supermarket. Di pasar mingguan di sagala rupa kacamatan kota jeung dina loba tempat séjén. Leuwih alus teu kasampak keur awewe di gim, solarium jeung kageulisan puseur. sabab biasana bit a presumptuous, tapi aya bisa masih jadi iwal. Di disko anjeun oge bisa neangan tapi rapat dina tipe ieu tina lingkungan anu pohara beungeut jeung boga titik salaku hiji disadvantage téh teuing kompetisi, loba teuing noise jeung waktu anu aya téh kungsi cukup. Nempo lamun anjeun aya hiji awewe pisan complexed, pinuh ku takwa jeung bener nekat jadi nyokot hiji kahiji anu kajadian jeung volerselo nikah dina laju cahaya. Anjeun bisa balik di mana waé anjeun hoyong tapi bener hal pangpentingna kudu maneh mun geus mawa sareng anjeun tranquility jeung seneng. Anjeun geus rék néangan hiji awéwé, tapi éta téh ceuk nu anjeun bakal manggihan eta. meureun manéhna bakal manggihan anjeun. Jadi teu leungit jantung mun anjeun teu manggihan eta ayeuna. yakin, dina waktu nu bakal datang

About