Internet

Jawaban

Bisa jadi aya sababaraha tanda nu a man bagja jeung nikahna. Manéhna moal bisa chasing anjeun pikeun sex. Manéhna teu bisa manggihan alesan teu datang ka imah. Dua anjeun ngalawan sadaya waktu leuwih ti sia. Manéhna perenahna pikeun anjeun jeung anjeun teu nyaho eta, tapi lamun kali alus, manéhna kungsi ngabohong. Manéhna bisa geus megatkeun pikeun boga nyonya. Meureun manéhna nginum leuwih jeung ngawangkong ka anjeun kurang. Ieu ngan sababaraha conto, anjeun kudu anjeun sorangan hakim. Good tuah Enya Lamun anjeun beunghar. Enya, Lamun anjeun beunghar. Tuluy aya nu sakabeh awewe anu kurang paduli jeung duit ATAWA beurat, tapi rada kasampak keur kahadean, humor, intelegensi, etika, fun, pulitik, acara TV karesep, tanggung jawab, seksual kasaluyuan, jeung naha manéhna prefers vanili atawa strawberry es krim. Anjeun nu nice manusa looking for a nice girl pikeun hubungan serius, anjeun kudu manggihan hiji dina hiji pub atawa bar jeung tuluy indit ajeg jeung nya. Kuring keur néangan hiji warga us (LALAKI) anu hayang meunang kawin, kuring keur teu néangan sex atawa hubungan nu mana wae nu, tah lamun anjeun bisa mantuan kuring bakal jadi gede, kuring bakal nawarkeun anjeun rebu nuhun yakin anjeun bisa. kabéh geus maneh mun geus meunang hiji buku pakaya tunai mandiri ti (dick)smith jeung eta bakal nyaritakeun anu pantes man Serius hubungan kudu konon ngakibatkeun nikah tapi nu teu sok kasus nu bener. Sababaraha alternatif nu bisa nyokot tempat. Anjeun kabogoh kabogoh boh bisa jadi u disusun salila ieu lengkah saterusna jeung meureun hoyong pikeun nyokot eta leuwih laun. Aya ogé loba pasangan anu bisa babarengan pikeun taun, hirup babarengan, kalakuan kawas hiji pasangan nikah, tapi teu kungsi ngalakukeun kajahatan nu sabenerna upacara. Aya bisa jadi loba alesan pikeun ieu paripolah. Alesan sejen bisa jadi yén anjeun kabogoh kabogoh teu jadi kana anjeun salaku anjeun mikir maranehna. Ieu téh henteu salawasna kasus nu bener tapi teu jadi.

Alus tuah

hal ieu teu lumangsung sakabéh waktu, tapi, lamun anjeun kasampak teuing teuas, eta moal lumangsung jeung saterusna lamun anjeun saeutikna nyangka eta, eta bisa jadi kira-kira juru, teuing loba jalma bakal meunangkeun kana hubungan nu bakal lepas lila jeung maranehna pisan bagja. nu hartina maranéhanana ngan ‘settle’ pikeun naon maranehna bisa meunang. Upami anjeun gaduh babaturan gede nu geus senang jeung geus gede paguneman, anjeun meureun happier jeung eusi ti jalma anu aya dina hiji nikah atawa kusam hubungan. nyaritakeun manéhna pikeun meunangkeun leuwih eta atawa bakal anjeun DUMP manéhna jeung lamun manéhna nyebutkeun rupa ngan mugi gusti indit, manéhna teu pantas anjeun. lamun nu teu hasil jeung anjeun teu hayang, nu mungkinkeun manéhna indit mangka ulah ve Dibere nyaho manéhna, naon manéhna diaku jeung naon manéhna teu resep. Jadi babaturan alus. Lamun anjeun aya di sabudeureun urang ngobrol jeung manéhna, mintonkeun kapercayaan, jeung seuri di nya guyonan.

Ulah sieun

About