Ampir sakabéh loka Dating aya banjir jeung propil tina assholes jeung perverts, maranéhanana anu nu ngan néangan sex jeung sederhana hubungan. Hiji jalma normal bisa pisan antara kokotor pikeun manggihan mate jiwa anjeun. Jadi di dieu mangrupa tempat pikeun cinta sajati.

Hello

Sugan ayeuna, loba papanggih di Internét. Jadi kuring megatkeun pikeun manggihan kabagjaan, a mate jiwa. Mangga teu hakim mastikeun. Tapi bosen keur sorangan. Kuring loba pisan nu hayang kabagjaan kulawarga, ka sunda jeung jadi dipikacinta. Nuhun teu penting. Néangan dipercaya manusa pikeun nyieun kulawarga kuat. Anu geus siap pikeun hubungan kulawarga. Ngeunaan kuring: satia, kaasih, a alus masak. Ngalakonan needlework. Kuring bener hayang boga kuat sarta dipercaya kulawarga. Néangan saurang lalaki anu hayang ngamimitian hiji kulawarga. Pikeun nu jadi keur kuring mah penting kulawarga hearth, kahaneutan hearth. Kuring percaya dina parasaan rido jeung kasatiaan. Looking for a devoted man. Ngeunaan kuring: satia, satia. Bisa imah sagala.

Cinta ka masak

About