Italia awewe anu geulis, maranéhanana anu galak, fiery jeung anu kawas euweuh awéwé séjén dina planet Bumi. Kuring nyaho eta ti pangalaman, kuring dipaké pikeun cicing di ditu salila sababaraha taun, jeung kuring keur bobogohan awewe di Italia pikeun sakabeh waktu. Sarta anggap kuring ngabejaan ka naon sababaraha taun ieu. Kuring ngarasa kawas kuring bisa nulis buku atawa dua dina poé mah aya. Hal ieu matak, intriguing jeung senang. Tapi ayeuna, pikeun starters, abdi hoyong obrolan ngeunaan italia awewe single jeung kumaha pikeun tanggal eta. Maranehna, tangtu, endah pisan ibu ibu. Jeung paling importantly, di Italia, awewe ngarasakeun keibuan. Sabaraha capé kolot kuring nempo dina urang playgrounds? Capé teu ngan ti rutin sapopoé tapi ogé ti barudak. Tapi di dieu ieu téh béda. Anak angger libur, dipuja ku sadaya baraya. Maranehna pisan fashionable.

Utamana di Milan. Maranehna boga sorangan patokan pikeun fashion kamampuh — unggal jenis pakean kudu jadi brand tangtu jeung warna nu tangtu. Maranéhanana teu kawas teuing caang nada sanajan. Pikeun nu mana wae nu italia, kulawarga sagalana. Anak s geus jadi saprak waktu immemorial, jeung ayeuna geus finansial leuwih nguntungkeun pikeun jadi jeung kulawarga. taun ka tukang, rata-rata jumlah barudak dina hiji italia kulawarga ieu. Ayeuna anak s deukeut ka Éropa norma. Can maranéhanana masih asih jeung gairah ngeunaan maranéhanana leuwih deukeut. Arguing jeung manusa di public ieu dilarang. Pikeun awewe, hal ieu téh masih dianggap goréng sunda. Jeung sagala quarrels nu ngijinkeun di imah. Balik panto ditutup. Jeung sadaya nu pamandangan emosi nu anjeun bisa nempo dina jalan — éta ngan ulin (maranéhanana anu lahir artis). Nah, keur hiji American sorangan, aya sababaraha béda antara awewe di AS jeung ladies di Italia, jeung di dieu aya kakara sababaraha di antarana. Meunang telepon nya: jeung hiji gadis American, geus gampang pikeun meunangkeun jumlah nya lamun manéhna ngemutan bade kaluar jeung anjeun. Ieu téh cukup harder lamun keur bobogohan awewe di Italia, anjeun gé boga gawe for eta. Bade kaluar: Aya hiji kasempetan nu hiji gadis American bakal ngajak anjeun wae. Hiji gadis italia meunang teu, teu aya deui jalan. Anjeun kudu nyokot alpukah nu. Chasing: An American girl loba basajan dina cara ieu, she doesn t boga kasabaran. Can italia katresna hayang nempo sabaraha jauh anjeun bakal indit for eta. Kuitansi: ieu téh leuwih umum pikeun hiji American gadis mayar sorangan. Can hiji gadis italia meunang teu, sahenteuna pikeun sawatara waktu (sababaraha kaping mimiti). Flirting: nya eta loba nu leuwih gampang pikeun flirt jeung hiji American gadis. Katresna ieu lumayan loba salaku langsung salaku mungkin lamun urang ngabandingkeun eta ka italia katresna. Oh mah, anjeun kudu jadi cukup alus di dinya, anu pohara alus di flirting pikeun meunangkeun gadis italia kabetot. Naon teu hiji italia kageulisan kasampak kawas? Beungeut nya kudu simetri, oval ngawangun, jeung pamingpin cheekbones. Biwir Plump, panon coklat jeung rupa, well-groomed alis hideung. Leuwih satia tungtutan nu keur dijieun pikeun irung, saprak manggihan rapih irung di Italia masalah. Ieu geulis oval dipiguraan ku poék kandel curls tina taktak-panjang, leungit atawa tucked jauh dina cukuran sederhana. Italians ngahargaan naturalness jeung kesederhanaan tina gambar. Sedengkeun pikeun makeup, lamun hiji wanoja italia megatkeun pikeun make makeup, mangka hal kahiji manéhna baris ngalakonan nyaéta fokus dina panon. Dina hal ieu, Southern awewe nu utamana lucky: maranéhanana phenotype ngawengku hideung kandel bulu mata. Biasana maranéhanana masih rada tinted jeung mascara. Awak bentuk italia katresna bisa digambarkeun dina hiji kecap: alluring. Saprak poé Roma kuno, euweuh geus robah — dina samenanjung nu maranehna teu kawas urang ipis. Biasa nu silhouettes tina patung antik jeung inohong ti Quattrocento canvases, panon merlukeun hiji hal leuwih refined ti awak disiksa jeung diets. Italians bener ngahargaan feminitas, jadi nu bentuk kudu hade: dibaca breasts, cangkéng jeung hips, tanpa tambahan tilep. Nu breasts nu utamana ngaapresiasi inget perang breasts tina Sophia Loren jeung Gina Lollobrigida. Sugan hal pangpentingna nyaéta pikeun jadi otentik. Jadi diri anjeun, nu hiji jeung ngan. Di Italia, awewe kawas stylish guys nu boga rasa fashion jeung nyaho kumaha pikeun nanganan diri. Sejen hal penting nyaéta, kungsi ngobrol ngeunaan pulitik jeung kitu. Salaku aturan, maranéhanana hate eta. Italia awewe kawas guys nu nyaho naon nu rék diajak ngeunaan jeung naon anu hade can boga pamadegan sorangan ngeunaan sagalana. Jadi nanaon ka anjeun sorangan jeung indungna, saprak urang italia nilai nu hartina balik kecap ibu cukup loba. Kaaslian, kapercayaan, gaya, wits di handap ieu mangrupakeun hal nu paling penting nu italia awewe kawas di lalaki, asing atawa teu. Cara pangalusna pikeun ngalakukeunana nyaéta pikeun boga umum pausahaan babaturan, atawa, sugan, baraya. Jadi diri di pausahaan nya jeung pikeun mintonkeun cinta jeung hormat ka babaturan umum anjeun anu bener penting. Teu kudu sieun approaching hiji di hiji bar atawa komo di jalan, maranehna nu cukup kabuka-dipikiran saperti kenalan, jeung, sakumaha aturan, moal boga masalah nu mana wae nu ngawangkong jeung menarik jeung metot gentleman. Jeung lamun papanggih dina kahirupan nyata ieu teu hiji pilihan, teras nyaho yén aya cukup sababaraha situs web dating husus dijieun pikeun dating italia awewe. Cara pangalusna pikeun mimitian dating hiji italia single papanggih babaturan nya. Geus pangalusna pikeun meunangkeun nyaho gadis italia anjeun liked salila pasamoan jeung babaturan alus. Minuhan pangdeukeutna babaturan gadis, saeutik demi saeutik gaining trust maranéhanana. Ieu lengkah kahiji pikeun jantung anjeun sweetheart. Lamun anjeun meunang pangrojong babaturan nya, coba nanyakeun nya dina tanggal hiji. Lamun anjeun aya lucky, eta moal dugi ka hiji pasamoan. Ngubaran nya jeung inuman tapi pastikeun pikeun mayar pikeun nginum sorangan. Tapi lamun ayeuna anjeun ngalaman teu pangalusna kali dina watesan finances, teu disebutkeun. Lamun hubungan anjeun sareng hiji éndah italia awéwé tumuwuh pohara gancang, jadi disusun pikeun hiji nyapekeun kenalan jeung kolotna. Lolobana italia guys anu teu utamana sumanget lamun ngobrol ngeunaan dinner jeung kolot maranéhanana. Kuring yakin yén dina kalolobaan kasus dinner kulawarga teu salaku bahaya salaku Italians ngaku. Paling dipikaresep, sababaraha cocktails nu nungguan anjeun di bar jeung mangsa nu bakal datang anjeun bapa-di-hukum. Kungsi kungsi, dina kaayaan nu mana wae nu kudu anjeun disrespect anggota kulawarga nya. Dina hal ieu, anjeun teu kudu jadi serius teuing, disebutkeun anjeun bisa jadi boring. Make rasa anjeun humor. Lamun anjeun minuhan Italians di Italia, mertimbangkeun beda antara wewengkon. Ampir unggal wewengkon Italia ngabogaan aturan sorangan jeung aqidah. Salaku hiji pituduh umum, Northerners condong jadi leuwih cautious ti maranéhanana caang kidul mitra. Rasa ieu jalma ogé béda — urut leuwih resep kadaharan ti laut jeung masakan cahya, bari Southerners leuwih resep daging jeung spaghetti sauces. Sedengkeun aya leuwih lalaki di Italia ti awewe, masih aya cukup sababaraha Italia single awewe ngan nungguan anjeun. Di Italia, aya hiji kultus kulawarga. Ieu téh kudu keur Italians pikeun ngumpulkeun dina libur jeung sakabeh kulawarga atawa papanggih jeung babaturan. Pertikahan awal normal, sarta, pikeun sakabéh temperament jeung fervor urang italia, kulawarga sok nunda di forefront nu. Pasangan nu quarrels unggal poé tunggal, jeung pelat keur dialungkeun kira-kira, tapi teu bisa hirup tanpa masing-masing anu teu ilahar: maranéhanana hirup jeung mangka meunangkeun cerai jeung saterusna nikah deui (conto palasik film Nikah Gaya italia jeung Sophia Loren jeung Marcello Mastroianni). A awéwé single di Italia teu harassed, menyakiti atawa ridiculed. Firstly, nya baraya, loba nadya jeung sadulur bakal salawasna ngarojong nya, jeung bréh, lalaki teu nunda nya dina cross a, komo lamun manéhna ngabogaan hiji anak. Jeung inget, naon hubungan hiji dua jalan jalan, jadi coba teu sono teu ngan kecap tapi ogé non-verbal komunikasi — harti, sapuan, émosi. Ngabales gancang ka kauninga sinyal

About