Modern, gampang-bade, kabuka, nyakola (lulus ti tilu Paguron luhur), sok dihontal dina kahirupan, taat, asih barudak. Cinta kanyamanan tina imah. merry, riang optimist, masak alus, kawas order, teu konflik, tapi teu bisa nangtung eta lamun uteuk dimimitian pikeun ulang ngadidik, ngarobah, ngarahkeunnana, jsb. a Man teu aya dina bentuk tapi dina eusi. Kawas kuring, bagja salawasna abnormal, kafousia poé hirupna, ngabogaan rasa humor. Percanten ka abdi — sup pasti bakal jadi. Tiis, nyata, rido sup. kuring Hayang manggihan lalaki, anu bakal keur kuring di tempat kahiji sanggeus Allah. Importantly, manéhna hiji lalaki dina sagala ngahormat. Teu aya dina kecap, tapi dina amal, jadi kuring bisa otlupit manéhna keur sakabeh taun of katiisan, I am randa, kuring kudu kuat lalaki, mandiri, teu emas-tukang gali, hiji anu bisa jadi kapala kulawarga jeung teu gumantung. Ngarasa ngora, energetic, indit jeung grup ka gunung ngarasakeun alam, cinta ka nyanyi, I nyanyi di paduan suara nu, asih nyieun babaturan di imah. Abdi bogoh ka sato jeung ucing jeung anjing. Jenis, santun, lucu, rusia. Hayang man a shielded kuring ti ribut hirup, jeung abdi gé diajar masak na masakan paporit. Enya, kami reueus. Enya, kuring timburu. Enya, doraka. Enya, kaula obstinate. Enya, kuring nekad, pohara ngabahayakeun. Enya, dihaja. Pikeun ngalilindeuk kuring. Enya, kuring mah tetep parasaan jero.

Datang dina, kasampak. Sakapeung mah ngaraos tenang, tapi liar aya, kadang tenang, sakapeung gairah. Sakapeung mah ngagerem kawas buruan sato, tapi kuring teu ngegel, kuring yakin. Kreatif alam. Boga Opera sora. Kuring nyanyi, nulis musik. Boga karya kreatif. Sing di bait allah.

Ortodoks

Pangrojong utama dina kahirupan — iman. Guru. Renowned therapist ucapan. Ogé psikolog, guru basa inggris jeung musik. Cinta Rusia jeung rusia musik, jeung klasik sastra jeung sajarah. Pohara alus, open, gancang ngahampura, teu neangan mangpaat dina hubungan. Abdi bogoh ka barudak, putri mah jeung batur. Néangan manusa, anak ngan pikeun jadi pamajikanana. Kudu jenis, calakan, attentive jeung lalaki lemah lembut, kabuka jeung sabar, nu moal ngarobah, preferably Ortodoks, nu dina kaayaan sabenerna asih, teu hiji drinker, teu telenges, nu bakal jadi kawas tembok batu’, nu bakal dipercanten jeung anu bakal bisa ngandelkeun

About