submit


Oge, enya, nu sukses. Chatroulette (website resmi) geus robah radikal anak kawijakan jeung, dina pamadegan mah geus dijieun kasalahan serius. Ayeuna teu ngan bakal pamaké bisa dipaksa pikeun ngadaptar jeung loka ku nangtukeun ngaran pamaké nu jeung kecap akses (salian an email alamat) tapi bakal jadi komo kapaksa mayar. Wah enya nya. Anjeun ngarti kacida alusna. Tangtu, naon anu dilaporkeun dina loka ieu téh ngan ukuran precautionary dimaksudkeun pikeun nyegah nyiksa service, tapi lamun anjeun kasampak di fakta, hasilna bakal salawasna sarua. Jumlah ieu simbolis. $ dicokot ti PayPal akun pamaké, jeung saterusna refunded. Nah, patarosan abdi: sabaraha loba pamaké di dunya kiwari ngagunakeun PayPal jeung boga akun nu sabenerna sadia. Weruh pencipta Chat roulette dina bagian nu tangtu dunya, PayPal ieu leres pisan teu dipikanyaho, jeung nu nagara bisa jadi teu komo wanting pikeun avail ladenan anak. Jadi, lila carita pondok pisan jigana urang nu Chatroulette, waktu ieu, geus dijieun hiji resounding tujuan sorangan. Coba ka monetize di dunya ieu hoping mangka saha nu diverifikasi pamaké milih meuli tokens kacida absurd jeung bertentangan jeung prinsip nu sarua nu geus katempo lahir jeung kasuksésan website. Lamun direksi teu mulang langsung retrace léngkah maranéhanana, geura-giru maranehna bakal leungit jutaan pamaké anu bakal bisa giliran nu séjén shores (geus rébuan loka clone chat roulette kiwari), sahingga kaleungitan loba duit. We hoyong netelakeun yén ieu téh ngan pamadegan mah, eta ceuk nu hal bener bakal jadi. Tapi naon atuh bisa nyebutkeun jeung katangtuan ieu mah mimiti, kuring bakal eureun ngagunakeun layanan chatroulette sarua ieu bener keur loba babaturan mah pasti sugema sabab of move ieu. Kuring keur deeply kuciwa nempo yén hiji ladénan bébas sakumaha nu geus pikeun taun Chatroulette sujud ka logika pasar di cara ieu. Urang ngaharepkeun yén direksi bakal mutuskeun pikeun nyokot undak deui

About