submit


Chatroulette hiji video chat bébas nu jutaan pamaké sakuliah dunya geus dipaké pikeun sawatara waktu (persis ti September). Lahir, dumasar kana pamanggih inovatif jeung di waktu nu sami intriguing: nyaéta kamampuhan pikeun video chat dina anonymity full, jeung dina cara random jeung ratusan rébu urang tanpa ngabogaan komo ngadaptar loka. Pencipta disebut Andrey Ternovskiy jeung eta jigana nu mimiti outlay pikeun réalisasi téhnis Chatroulette (situs resmi) nyaéta ngan $ jeung kanyataan yén maranéhanana anu kolot budak antisipasi ieu sum (sugan sanggeus dipikaharti potensi pamanggih yén manéhna geus kungsi hiji putra). Loka, kumaha oge, geus isu téhnis jeung ieu dicokot offline sababaraha kali saméméh jadi pinuh operasional, jeung kaala dina sababaraha bulan ka sadaya popularitas jeung résonansi yén media (utamana american) réngsé nepi jeung manéhna. Chatroulette ngagunakeun téknologi flash jeung interface rada hambar, nu kuring bakal nelepon minimalis (lamun anjeun kudu leuwih sajarah wincikan méré eta a maca di dieu en. Atoh, di dieu nya kumaha anjeun terstruktur sagalana (dina kasimpulan): di sisi kénca layar aya dua windows pikeun video (hiji nu asalna ti urang cam) jeung hiji nu urang narima jeung anjeun oge bisa saluyukeun audio mikropon. Dina sisi katuhu gantina, aya chat jandela bisi urang leuwih sering dipake tinimbang keur nulis tinimbang diomongkeun. Anjeun bisa klik dina ulin jeung kaulinan dipigawé, key saterusna, gantina, urang kudu ngarobah pasangan urang, mangka aya dua pilihan séjén, hiji nu ngamungkinkeun urang pikeun sambungkeun ka hareup sadia pamaké dina otomatis luhur dina kasus nu videochattatole saméméhna geus ninggalkeun paguneman, jeung nu sejen nu bakal ngidinan urang ka interaksi jeung pamaké nu boga sabenerna cam jeung geus ngancik dina kasempetan nu. Urang bakal boga ogé kamungkinan pikeun ngeureunkeun game ku ngaklik dina tombol stop atawa kontak website dina kasus nyalahgunakeun ku sababaraha pamaké. Aya bener saeutik pisan nu sejenna pikeun nambahkeun saprak Chat roulette dumasar kana kesederhanaan tina make jeung immediacy interaksi nu ngajadikeun eta aya. Tapi, hal anu penting pikeun inget yen lamun anjeun aya dina genep belas taun umur, Chat roulette anu dilarang, katempo nu, hanjakalna, aya loba morons di sakuliah dunya nu ngagunakeun Chat roulette ka panggung masturbazioni dina cam jeung kaayaan limit tina depravity. Tétéla dina jaringan ngajalankeun trik beda pikeun Chat roulette jeung ieu dasarna nyaeta kutu anu ngamungkinkeun pamaké pikeun ngadalikeun cam nu séjén (ngaktipkeun eta dina, sugan tanpa pangaweruh-na), atawa geus megatkeun ku ngetik husus jeung téks. Mayoritas ieu bug ieu, tapi, fiata jeung ayeuna jigana aya nanaon anyar (atawa lamun aya, teu sigana dina domain public). Chatroulette geus anyar diwanohkeun premium tombol ngaliwatan nu anjeun bisa meuli tokens jeung dipake ku maranehna pikeun nyambung ngan ku pamaké nu boga ciri husus anjeun geus dipénta (contona: ngan awewe patali ti Italy). Biaya anu cukup low jadi upami anjeun hoyong pikeun nguji anjeun ngalakukeun ogé. PERHATIAN: sanggeus parobahan anyar anu lumangsung dina Chatroulette kuring nyarankeun anjeun pikeun maca urang panungtungan artikel nu complements, sarta dina bagian alus harita review ieu. fenomena chatroulette ayeuna di turunna kuat, jeung ieu situs anu ayeuna dipaké ngan pikeun diputer kira-kira. Upami anjeun keur néangan hirup rapat di dieu dina TBWT sajaba ti éta pikeun reviewing ratusan loka bobogohan, kuring oge geus disusun daptar pangalusna loka dating BÉBAS pikeun nyoba. Salajengna update: tétéla dina September, chatroulette geus dibuka hiji prosés pikeun ngapdet nu ayeuna di nu tangtu. Di antara robah kapanggih aya sababaraha hal pangakuan raray sistem nu bakal nyegah urang ti awal dina videochat random lamun henteu urang bakal ningali dina nyanghareupan. Sajaba ti éta, premium tombol jeung pungsi nya aya ayeuna ditunda nepi update ieu réngsé. Mun anjeun geus make atawa nyaho loka ngan reviewed, tapi anjeun keur néangan alternatif (BÉBAS) ngerek gampang jeung anjeun bisa nyieun nu anyar kenalan dina jaringan, teras KLIK di DIEU jeung jadi amazed. Chatroulette nyaéta situs pangalusna nanaon anak. Sadaya batur anu dijieun sanggeus (clone) jeung maranéhanana bakal salawasna coba pikeun nyalin chatroulette, tinimbang nyieun nu asli, sabab jadi leuwih gampang nyieun duit lamun ngalamun hayang boga fun kuring chat roulette dewan. sababaraha peuting mah tangtu geus bunuh diri ti sedih, tapi dina chatroulette anjeun geus oge tangtu nu kajadian sok jadi moron ngahurungkeun eta nyimpen anjeun deui di kagenep haté. Dina chatroulette anjeun tiasa gaduh fun masih kaluar nu sawala, kumaha oge, salaku mah wrote di review hal geus robah pisan jeung ayeuna, kuring pribadi, kuring leuwih resep Omegle. eta pisan bener. oge, kuring manggihan eta sok loka gede, sabab di ahir, nu gelo bagian, kitu, urang ngabogaan fun jeung kuring inget jeung pelesir loba soré fun jeung babaturan mah dina chatroulette. spin sababaraha mata pelajaran kira-kira nu geus jadi sieun bener tapi salami eta balik monitor a, ngan ati-ati jeung anjeun teu di bahaya

About