submit


Rusia roulette rupa ti sakuliah dunya, nu vérsi fast jeung Ambek pisan ngobrol. Lucu di kali, tapi ngan kuat pikeun stomachs, kadaharan gancang ngobrol, a aneh campuran antara laju kaping, friendships dina jaringan jeung petualangan mangsa Chatroulette vérsi nu leuwih gagabah video paguneman online. Lahir ti pamanggih a tujuh belas taun heubeul rusia anu, sanggeus ngabogaan katempo Hunter (film ngeunaan Vietnam nu warga binaan anu kapaksa ulin Russian roulette pikeun hirupna) megatkeun pikeun nerapkeun pamanggih sarua pikeun ngobrol dina waktu anu singget, Chatroulette téh anjog ka ngumpulkeun leuwih ti opat ratus rébu nu datang unggal bulan. Chatroulette basajan pisan: eta ngagunakeun Adobe Flash Player pikeun ngakses webcam anjeun (teu tanpa kahiji nanyakeun idin anjeun, jelas), jeung, via, anjeun siap buang diri kana fray nu. Anjeun bisa nempo webcam jalma séjén jeung ngobrol jeung manehna, atawa pencét Net jeung coba tuah anjeun jeung saterusna. Teu disarankeun pikeun barudak jeung nu sensitip jiwa, Chatroulette bisa jadi hiji percobaan sosial metot jeung senang tapi tetep dina pikiran nu exhibitionists loba

About