Chatroulette keur iPad bébas sumber ngarasakeun iOS Ngobrol haratis dina webcam. Sacara husus, pikeun iPad, Chatroulette dirancang pikeun nyadiakeun betah make jeung kanyamanan ka pamaké dina interface interaktif.

Kabéh geus ku anjeun pikeun klik ‘Start’ jeung ngarasakeun cageur komunikasi jeung jalma random dumasar kana takdir anjeun. Kiwari Chatroulette pikeun iPad janten serius hiji alternatif gede ka boring video chat. Jumlah individu neangan iPad chat ieu terus ngembang kaluar ti jalma anu terus ngagunakeun web. Dina pasangan saterusna taun datang, hal ieu diprediksi nu iPad jeung iPhone pamaké bakal ngéléhkeun pamaké PC lamun datang ka pamakéan internet, nurutkeun sababaraha badag-skala analitis pausahaan. Ieu alesan, naha Chatroulette pikeun iPad geus dipiharep bisa jadi alternatif gede pikeun boring video chat. Urang ogé happy pikeun nginpokeun ka anjeun nu iPad urang Chatroulette geus sadia pikeun bébas jeung sok bakal. Loba jalma anyar nu ngarasakeun bobogohan jeung random nu datang unggal poé. Kabéh geus ku anjeun pikeun klik ‘start’ tombol tur anjeun bakal disambungkeun ka jalma random katuhu jauh. Salain éta, anjeun oge bisa coba versi PC of Chatroulette. Hiji utama hal anjeun bakal aya bewara ngeunaan loka ieu téh yén anjeun teu bisa ngakses aku eta jeung ngobrol tanpa mayar nanaon. Anjeun teu kudu meuli tipe nu mana wae service ti loka urang jeung anjeun teu kudu mayar make video fasilitas chat. No formalities pandaptaran anu diperlukeun dina ieu loka. Sadaya nu anjeun kudu jadi di luhur taun umur dina raraga pikeun ngagabung loka urang. Chatroulette pikeun iPad henteu merlukeun verifikasi mobile lamun datang pikeun ngadaptar. Tapi, asli chatroulette merlukeun pamaké pikeun nuliskeun kodeu verifikasi dikirim dina mobile maranéhanana. Sakali kodeu téh loyog, eta bakal pariksa nu sarua jeung ngamungkinkeun pamaké pikeun nuliskeun loka. Tapi masalah nyaeta sababaraha urang hate ieu formalitas jeung eta ngawengku sadaya fuss jeung pendaptaran. Aya kadang-kadang lamun urang teu meunang kode alatan isu jaringan.

Jeung sababaraha konci teu digawe boh

Anjeun ngan kudu balik ka homepage urang website. Anjeun bakal manggihan hiji tombol mimitian. Tapi saméméh éta, anjeun bakal kudu ngidinan loka pikeun make webcam anjeun. Mangka bakal ngidinan aksés ka chat jandela. Mun anjeun teu hoyong pikeun make fasilitas chat video, anjeun bisa kalayan gampang ngakses téks fasilitas chat. Anjeun bisa mungkir aksés ka mikropon anjeun atawa webcam. Mun anjeun teu kawas jalma anjeun meunang nyangkut jeung dina webcam a, anjeun ngan kudu klik next jeung anjeun bisa neruskeun paguneman jeung pamaké séjén. Ku cara ieu, anjeun bisa sacara instan nungtungan paguneman jeung meunang disambungkeun jeung jalma anu instan sadia.

Tapi pastikeun pikeun nyingkahan pranksters

Lamun anjeun manggihan eta, laporan langsung. Bébas Chatroom ChatRoulette pikeun iPad Tameng anjeun iPad jeung diri pikeun aman ngobrol dina Chatroulette pikeun iPad anjeun

About