submit


Anjeun ngagambarkeun nu sahenteuna taun umur, jeung ngarti yén website ieu bisa ngandung pamaké dihasilkeun eusi pikeun dewasa. Anjeun teu satuju pikeun ngirimkeun video-kacatet tipe nu mana wae nu, atawa mintonkeun karya ditangtayungan ku hak cipta teu beunang ngaliwatan layanan ieu. Mah teu satuju make loka ieu, eusi atawa ladenan pikeun tujuan nu mana wae nu atawa pikeun nyokot tindakan nu mana wae nu dina palanggaran lumaku lokal, propinsi, nasional, atawa international hukum, aturan, konci, atawa aturan. Anjeun teu satuju pikeun ngumpulkeun atawa lamun heunteu ngumpulkeun informasi ngeunaan batur, teu kaasup alamat e-mail, ngarebut layar, jeung rekaman video tanpa idin maranéhanana. Anjeun teu satuju pikeun ngawatesan atawa ngahambat nu mana wae nu pamaké séjén tina make jeung ngarasakeun Layanan dina Komunikasi. Ieu ngawengku teu penyediaan pariwara unsolicited, bahan promosi, spam, atawa nu sarupa bentuk solicitation teu otorisasi, nanaon nu salila ngagunakeun layanan ieu. Pamaké narima yén sadaya diskusi, talatah, jeung eusi nu bisa ngalibetkeun basa sunda, audio, video, gambar jeung téma hiji sawawa atawa kontroversial. Pamaké narima yén chats, Ngobrol atawa naon baé ngeunaan affiliates anak, teu sangkan méré konfirmasi, ngawas atawa ngesahkeun bahan pamaké pamaké nu mana wae nu atawa nu sejenna licensor, atawa pamadegan nu mana wae nu, rekomendasi, atawa saran anu ditepikeun therein atawa ngajamin pikeun maranéhanana reliabilitas. Pamaké satuju yen dina no kajadian, ngobrol, jeung Ngobrol, perwira, direksi, karyawan, agén, atawa nu mana wae nu anak badan atawa suppliers atawa affiliates jadi nanggungjawaban kana sadaya keur unggal husus, punitive, incidental, exemplary atawa karuksakan consequential, naha langsung, teu langsung, expenses, atawa karuksakan nu patali jeung pamakéan jasa ieu. PAMAKÉ NARIMA ÉTA, ngobrol, ngobrol MOAL NANGGUNGJAWABAN kana sadaya KEUR EUSI, ATAWA FITNAH, teu sopan, karasa, jorang, eksplisit sacara séksual, NGALAKSANAKEUN, PORNO, BULIGIR, ATAWA HARAM, ATAWA EUSI nu mana wae pihak-PIHAK JEUNG NU RÉSIKO tatu ATAWA KARUKSAKAN TIMBUL kaluar tina saperti sagemblengna jeung anjeun. jeung bébas chat, di mana pikeun ngobrol no asup ka luhur atawa ka ngadaptar (ieu téh hiji bébas chat tanpa ngadaptar), jeung, jeung, anjeun bisa asup ka ngobrol jeung mimiti galecok jeung loba katresna jeung guys anu ngobrol ti veneto, Lazio, Sisilia, Sardinia, Lombardy, sarta loba séjén wewengkon italia, jeung teu ngan éta, naha chat free tanpa pendaftaran ogé ngobrol internasional, jadi anjeun bisa ngobrol jeung katresna anu ngobrol ti unggal bagian tina dunya

About