submit


Lamun ieu kasus anjeun, jadi Anjeun ngan leumpang turun jalan, nempo muhrim éndah, dieureunkeun, smiled di nya jeung ceuk hiji jenis ‘Hello’. Urang nu ayeuna jadi teu ditarima. Jeung di dieu urang boga «awewe chat» jadi ngalakonan sagala. Pikeun urang unggal poé, urang meunang sababaraha rébu geulis, metot jeung resep gaul jeung strangers. Komsomol, sportswoman jeung ngan saukur. jeung ngan teratur normal katresna. Ieu waktu ka ulang diajar kumaha ngomong biasa ‘Hello. ‘ Urang geus ngobrol anjeun bisa papanggih katresna ti nagara nu beda: Amerika, Kanada, Éropah, Australia. Jadi anjeun teu ngan kudu diajar ngomong ‘Hello’ jeung anjeun kudu diajar kumaha papanggih katresna ti nagara béda. Jadi kandel, jadi aktip, jeung anjeun bakal bisa nyieun loba babaturan anyar. Metot. Mangka tetep jeung urang. Tapi sopan, kalakuanana ogé. Teu kudu jadi kurang ajar, teu kudu ngahina jalma séjén, teu kudu aya swearing jeung pulitik. Ngan ngarasakeun positif, riang paguneman, humor jeung flirting. Ku jalan kitu, urang service mastikeun dalapan belas plus, ku kituna barudak mangga ninggalkeun kamar.

About