submit


Chat roulette (ngaran asalna tina kecap «Chatroulette») is an online video chat di sakuliah dunya, nu mangrupa tempat di mana Anjeun bisa interaksi jeung jalma anyar ngagunakeun web Cam jeung mikropon, tapi dina raraga make eta Anjeun kudu geus dipasang Plug-dina video panganyarna vérsi. Nganjang meunang dina random interlocutor jeung dimimitian komunikasi jeung manéhna, lamun ujug-ujug companion manéhna teu kawas eta, anjeun bisa kalayan gampang ngarobah sejen (pikeun ngalakukeun ieu klik dina «Next» Urang chat roulette unik jeung fundamentally béda ti nu séjén chats. Di handap ieu anjeun bisa nempo mangpaat: eta sia noting yén urang kudu disusul sagala aturan. Pikeun gross hinaan ka arah pamaké jeung manifestasi tina nasionalisme atawa rasis ku kahirupan konci. Nginpokeun moderator dina palanggaran jeung nyieun urang video chat téh komo leuwih alus. Aya sia aya nu rumit. Kahiji, sambungkeun webcam ka port USB, lamun anjeun meuli eta misah pikeun komputer pribadi. Sanggeus éta anjeun kudu ningali talatah ngeunaan nyambungkeun alat anyar. Lamun henteu, mangka kasebut nyaéta dimungkinkeun yén port teu bisa dipake. Nyambung kaméra ka port USB sejen (biasana dina modern PCs sahenteuna -ngalaan anjeun kudu masang supir nu napel webcam. Turutan parentah nu program jeung di ahir uji supir. Ieu mungkin keur ngalaksanakeun hiji test rekaman video, nyokot poto, edit jumlah FPS jsb. Lamun supir ieu teu kaasup jeung kaméra, tuluy ngetik ngaran model jadi hiji search engine jeung manggihan program panganyarna dina website resmi produsén. Dina laptop ieu loba gampang – supir geus dipasang, jeung webcam diwangun dina, jadi anjeun teu kudu salempang ngeunaan karya port USB atawa supir. Anjeun oge kudu pastikeun yén anjeun geus dipasang Plugin nu video ka video nu bener gambar dina browser. Bayangkeun yén anjeun geus lulus tahap awal jeung kamera anu dipake kalayan bener. Eta tetep kasus keur leutik indit ka ngobrol jeung pilih anjeun gender, teras klik dina «aktipkeun kaméra» terus mucunghul tanda nu anjeun kudu dicatet dua titik: «ngidinan» jeung «inget», teras pencet tombol ka deukeut. Sanggeus éta anjeun bisa kalayan gampang make webcam dina video chat (eta bakal kaasup otomatis tanpa tambahan astrocytoma mikropon masalah nyata pikeun kalolobaan pamaké chat. Kahiji, mindeng aya anu hissing sora alatan teu bener setelan alat. Bréh, leuwih mindeng teu digawe, jeung pihak séjén teu bisa ngadangu anjeun. Pikeun ngabenerkeun operasi alat kudu ngalakukeun di handap setup prosedur: Mawa kaluar kabéh prosedur luhur, ngagunakeun nambahkeun-in Manager browser HD. Pindah ka anjeunna anjeun oge bisa make hiji konci dina kontrol panel – hardware jeung sora. Klik dina aplikasi, -klik katuhu, terus pilih dina menu pop-up «parameter» tab. Aya klik dina ikon mikropon. Dina menu pop-up, pilih model anjeun tina mikropon, mangka ngaluyukeun rekaman volume (anjeun bisa nunda slaider nu aya dina seredinok nu babaturan anjeun jelas bakal ngadangu sora anjeun jeung mikropon bakal uninterrupted digawe pikeun lila. Ti deliverance ti sieun nu diperlukeun keur indit ka séjén nagara – daptar anu pohara lega jeung eta sadayana gumantung kana daya imajinasi anjeun. Di handap ieu anjeun bisa nempo tujuan utama ngagunakeun chat roulette: Ieu mangrupa daptar pondok anjeun kemungkinan. Inget yén sadaya gumantung kana imajinasi anjeun, tapi pastikeun pikeun meta dina aturan urang ngobrol.

About