Milarian poténsial sobat téh ngahaja

Unggal waktu pamaké bisa ngaleutikan aplikasi

Pikeun ditangtoskeun operasi program merlukeun-kecepatan luhur jeung stabil sambungan Internet. Chat Roulette pikeun Android nyadiakeun kaamanan ngaliwatan strengthened buleud-the-jam moderation. Dina diri éksprési pamilon no wates, tapi aya cukup ketat aturan ngeunaan nyiksa jeung paripolah agrésif. Nyekel violators aya hiji sistem tina aduan, nu ngidinan anjeun pikeun nelepon ka moderator di chat ka assess kaayaan. Anonim chat hirup nepi ka ngaran — pamaké bisa ngarobah sisi kawas sarung. Pamilon teu diajar nu mana wae nu inpo pribadi kawas ngaran, nomer telepon, jeung lokasi ngan lamun pamaké sorangan bisaeun. Kaunggulan tina aplikasi: Chat Roulette mangrupa salah sahiji nu paling ciri-beunghar video chat for Android, nu sapopoé dilongok ku leuwih ti dua ratus rébu pamaké. Ieu téh hiji cara anu alus pikeun diajar kumaha carana papanggih urang. Sasuai pikeun malu pamaké anu ngalaman masalah jeung komunikasi dina kanyataanana. Ngundeur aplikasi Chat Roulette pikeun Android ti loka urang haratis tanpa ngadaptar jeung SMS langsung ti tumbu di handap ieu

About