Mun anjeun geus papanggih gadis anjeun bener kawas, teu meunang nomor télépon nya bisa jadi hiji penting can tugas daunting. Anjeun bisa jadi ngarasa saraf, tapi ieu teu kudu nyusahkeun atawa overwhelming prosés. Cara pangalusna pikeun meunangkeun gadis sacara nomer telepon ka saukur pesona nya ngaliwatan attentive paguneman jeung ménta nya digit langsung, bari ngahindarkeun pitfalls kawas tricking nya atawa meunang babaturan anjeun ngalakukeun pagawéan pikeun anjeun. Ku tinggal tenang jeung percaya diri, anjeun bakal gampang nyieun gambaran alus. hiji wiki sarupa Wikipedia, nu hartina loba urang artikel anu ditulis collaboratively? Pikeun nyieun artikel ieu, urang, sababaraha anonim, digawé pikeun ngedit jeung ningkatkeun eta leuwih waktu. Artikel ieu ogé geus ditempo, kali. Mun anjeun geus papanggih gadis anjeun bener kawas, teu meunang nomor télépon nya bisa jadi hiji penting can tugas daunting. Anjeun bisa jadi ngarasa saraf, tapi ieu teu kudu nyusahkeun atawa overwhelming prosés. Cara pangalusna pikeun meunangkeun gadis sacara nomer telepon ka saukur pesona nya ngaliwatan attentive paguneman jeung ménta nya digit langsung, sedengkeun ngahindarkeun pitfalls kawas tricking nya atawa meunang babaturan anjeun ngalakukeun pagawéan pikeun anjeun. Ku tinggal tenang jeung percaya diri, anjeun bakal gampang nyieun gambaran alus. Anjeun kudu bersantai saméméh anjeun komo kaanggo gadis. Komo lamun nyaho anjeun hoyong meunangkeun jumlah nya pas anjeun titik nya, anjeun moal bisa ngalakukeun hal eta lamun anjeun teu chill kaluar kahiji. Manéhna gé bisa akal lamun anjeun geus saraf ti mil jauh, jeung lamun anjeun geus saraf, manéhna bakal jadi teu teuing saraf atawa anjeun bisa nyingsieunan off nya. Padahal eta sacara normal jadi saraf lamun anjeun keur ngarasa sieun atanapi isin, gadis bisa heran, ‘Naon nepi jeung bodo.’ Manéhna bisa mikir yén aya hiji hal off ngeunaan anjeun sanajan upami anjeun keur ngabogaan hiji biasa kasus nu jitters. Nenangkeun diri handap ku tempo skenario awon-gede. Hal awon anu bisa lumangsung ieu: anjeun ménta nomor télépon nya, sarta manéhna teu bakal méré ka anjeun. Bisa anjeun salamet nu. Meureun. Sakali anjeun geus calmed turun, éta waktu pikeun datang nepi ka cutie jeung engkol nepi pesona. Nyieun kontak panon, seuri, jeung indit nepi ka nya pikeun pintonan nya naon a great guy anjeun. Upami anjeun hoyong pikeun tetep nya ngobrol, anjeun kudu nyieun gede kahiji gambaran salaku gancang-anjeun bisa. Di dieu nu kumaha atuh eta: Kudu percaya diri. Témbongkeun nya nu anjeun bogoh ka saha anjeun, nu anjeun geus senang jeung naon eusina, jeung nu asih pasamoan anyar urang. Lamun manéhna nyangka anjeun ngarasa alus ngeunaan saha anjeun, manéhna gé ngarasa alus ngeunaan anjeun teuing. Chances nu, manéhna bakal bungah lamun manéhna manggih kaluar nu anjeun keur museurkeun nya, Méré nya sadaya perhatian anjeun. Ieu lain hartosna yén anjeun kudu creepily neuteup kana panon nya. Eta teu mean yén anjeun teu kudu ngahurungkeun awak anjeun ka arah nya, nunda telepon anjeun jauh, jeung nyieun nya nempo yén naon anu manéhna nyebutkeun perkara ka anjeun. Sakali anjeun meunangkeun dasar kaluar ti jalan, kawas ngaran anjeun jeung di mana anjeun geus ti, anjeun kudu ngamimitian nyambung jeung gadis di tingkat deeper. Ieu lain hartosna yén anjeun kudu nanya nya ngeunaan kahirupan nya filsafat atawa kira-kira paling bermakna pangalaman budak leutik nya, tapi nu teu mean yén anjeun teu kudu pindah katukang perkenalan. Di dieu nu kumaha atuh eta: Menta nya sababaraha patarosan ngeunaan sorangan. Teu wawancara nya. Ngan ménta ngeunaan duduluran nya, ngeunaan film manéhna katempo, atawa naon manéhna nyangka job nya. Hayu nya nempo yén anjeun ngeunaan miara nya pendapat.

Pastikeun anjeun keur boh ngobrol ngeunaan jumlah sarua. Anjeun teu hayang nunda tekenan dina dirina ku cara nanyakeun loba patarosan tanpa ngalaan pikiran nanaon ngeunaan diri anjeun, tapi anjeun teu kudu hog paguneman boh.

Ngagoda nya

Sakali anjeun ngawangun rapport alus, mimiti playfully nyieun fun nya saeutik saeutik. Lamun manéhna maké hiji écés hiasan chunky kongkorong emas, tahan eta jeung nyebutkeun, ‘anu nyata emas.’ Compliment nya. Teu ngabejaan nya manéhna nu wanoja paling éndah anjeun geus kungsi katempo. Ngan nyaritakeun nya manéhna geus an endah seuri, atawa nu panon nya nu ngahalangan. Teu balik overboard. Pastikeun pikeun tetep tiis. Sakali anjeun geus pindah jaman baheula perkenalan jeung geus enteh nya mimitina, éta waktu pikeun meunangkeun nya kawas anjeun cukup hayang méakkeun waktu jeung nya deui. Manéhna teu kudu mikir nu anjeun keur lalaki baé nu geus nungguan sakabeh kahirupan nya sadaya manéhna geus mikir, ‘Hey, ieu guy tiis. Kuring hayang leuwih ieu.’ Di dieu nu kumaha pikeun meunangkeun nya ka hayang nempo anjeun deui: Ngawangun banter witty. Témbongkeun nya nu anjeun resep ngagoda nya, geus nya ngagoda anjeun, sarta tetep nepi ahir seukeut paguneman. Lamun manéhna nyebutkeun hiji hal lucu, ngajawab deui jeung lucu quip tinimbang ngan ketawa jeung paribasa, ‘Nu lucu.’ Ieu bakal mintonkeun dirina yén anjeun bisa ngajaga nepi jeung nya lamun anjeun ngagantung kaluar deui. Nembongkeun hiji hal saeutik leuwih pribadi. Teu meunang jadi pribadi nu anjeun nyieun nya uncomfortable tapi nyaritakeun nya hiji hal anu ngajadikeun jantung nya ngalembereh ngan saeutik bit jeung nempo yén anjeun geus teu ngan sadaya ngeunaan guyonan, tapi nu bener nu anjeun teu gaduh lemes sisi. Geus nya muka nepi ka anjeun. Lean dina saeutik leuwih deukeut jeung ngarojong nya pikeun nyaritakeun hiji hal ngeunaan sorangan yén manéhna teu ngan ngabejaan saha. Ngamimitian ngawangun kuat sambungan. ieu lamun ngalakukeun hal eta bener. Lamun hiji hal ti awal ti paguneman anjeun asalna nepi deui, anjeun bisa mere pangaruh nya ku mintonkeun yén anjeun inget sagalana manéhna nyebutkeun. Teu ngadagoan pikeun hal pikeun lag, atawa anjeun bakal leungit. Ngan sawaktos anjeun keur ngabogaan paling fun ngobrol ka gadis, atawa lamun anjeun geus ketawa hardest, persis lamun anjeun kudu ménta. Lamun anjeun ngahontal titik di mana anjeun mikir, ‘kuring ngaraos mibanda saperti waktu gede ngawangkong ka gadis ieu anu kuring teu komo hoyong pikeun ngeureunkeun eta ku nanyakeun keur nomor télépon nya,’ anjeun kudu ménta geura-giru. Di dieu aya dua cara anu pangalusna pikeun ngalakonan ieu: Nanya nya kaluar. Tinimbang nanyakeun pikeun nomor télépon nya, nanya nya kaluar dina titimangsa. Di tengah gede paguneman, ngan nyebutkeun, ‘kuring geus balik, tapi kuring bener hayang tetep nepi paguneman ieu leuwih dinner atawa inuman minggu hareup. Anjeun bakal kawas éta.’ Lamun manéhna nyebutkeun manéhna bakal kawas nya jeung di titik ieu, manéhna kudu mangka anjeun kudu ménta jumlah nya ka koordinat. Ménta jumlah nya langsung. Ngan lamun paguneman akang ogé bisa, ngomong, ‘Hey, kuring bener kawas ngawangkong ka anjeun. Kuring bisa meunangkeun jumlah anjeun, jadi urang bisa tetep ngawangkong.’? Nyieun eta jelas yen anjeun geus nanyakeun keur dirina sababaraha sabab nu anjeun hoyong ngagantung kaluar deui, sabab teu anjeun hoyong pikeun ngirim nya creepy teks atawa sabab anjeun meunangkeun gawena ti lalaki katresna’ nomer telepon. Meta appropriately. Teu surak jeung ngompa anjeun fist dina hawa jeung nyebutkeun, ‘Enya.’ lamun manéhna méré anjeun jumlah nya. Ngan nyebutkeun, ‘heboh, hatur nuhun,’ jeung nyaritakeun nya anjeun gé nelepon nya geura-giru. Mangka nyebutkeun wilujeung jeung leumpang off jeung sirah anjeun diayakeun luhur. Jeung lamun manéhna nyebutkeun no, shrug off jeung nyebutkeun eta teu masalah ieu gede pikeun minuhan nya atoh. Lamun titik hiji kacida anca gadis, atawa sakadar gadis anu kasampak jadi ustadz atawa menawan nu anjeun hayang nyaho nya leuwih hade, mangka eta teu bisa menyakiti pikeun gancang ménta jumlah nya. Pikeun ngalakukeun ieu dina dua menit, anjeun kudu nyieun unggal kadua cacah. Kahiji, nyieun yakin manéhna receptive. Manéhna teu bisa nangtung ku sorangan atawa jeung girlfriends, teu kalibet dina jero paguneman atawa néangan kawas manéhna nu neangan batur. Leumpang nepi ka gadis kawas anjeun keur dina misi. Sanggeus kabéh, anjeun teu aya. Ngahurungkeun arah nya jeung bejakeun nya ngaran anjeun. Nanya nya naon nu ngaran nya. Euweuh urusan naon ngaran ieu, nyaritakeun nya éta ngaran éndah. Nyaritakeun nya nu anjeun leres pisan teu kudu meunangkeun bade tapi nu terang anjeun kukituna kuciwa lamun anjeun teu sahenteuna coba pikeun meunangkeun jumlah nya, jadi anjeun bisa dibere nyaho nya leuwih hade dina mangsa nu bakal datang. Nyebutkeun, ‘kuring bener hayang mah bisa dibere nyaho anjeun ayeuna jeung pikeun mintonkeun ka anjeun naon guy gede kami, tapi kuring geus meunangkeun bade. Kuring bisa meunangkeun jumlah anjeun, jadi urang bisa nyokot ieu nepi ka hareup.’? Lamun manéhna méré anjeun jumlah nya, nuhun nya jeung ngomong anjeun keur bungah meunang nyaho nya. Tuluy leumpang jauh gancang, kawas anjeun bener riweuh. Lamun manéhna teu bakal méré ka anjeun, saukur seuri jeung ngomong, ‘Anjeun teu bisa ngalepatkeun kuring keur nyoba.’ Sanggeus kabéh, anjeun ngan nyandak resiko. Jadi reueus sorangan pikeun nyieun hiji usaha. Sanajan dua menit bor bisa jadi éféktif, sapuluh detik bor moal pesona gadis nu mana wae nu euweuh urusan kumaha slick anjeun mikir anjeun. Anjeun kudu nyokot cukup waktu pikeun ngawanohkeun diri ka gadis, nanya ngaran nya, jeung, nu mungkinkeun nya gancang nempo yén anjeun geus a guy tiis manéhna remen nempo deui. Mun anjeun ngarasa lag dina paguneman, atawa nu hayang ngajaga néangan kira-kira kamar, mariksa telepon nya, atawa nyoba nyieun kontak panon jeung babaturan nya ngarah nyimpen nya ti anjeun, mangka anjeun geus lasut kasempetan anjeun.

Sorry, sobat

Leuwih alus tuah next waktu. Lamun boh anjeun berjuang pikeun manggihan hiji hal ka nyebutkeun, mangka teu ménta jumlah nya. Naha bakal manéhna hayang méré ka anjeun, jadi anjeun bisa diuk di tiiseun kikuk sababaraha leuwih waktu nu sejen? Lamun manéhna nyebutkeun pamit ka anjeun jeung dimimitian leumpang jauh, teu ménta jumlah nya. Lamun manéhna hayang anjeun pikeun nanya, manéhna bakal geus lingered. Ieu téh hiji no-brainer. Iwal mun keur di sakola tengah, anjeun kudu nunda dina calana budak gedé anjeun jeung nanya ka dirina sorangan. Lamun anjeun babaturan ménta anjeun, anjeun bakal kasampak isin, teu aman, jeung teu kawas a man nyata. Lamun hiji gadis nyangka anjeun keur teu tegas cukup pikeun ménta nomor télépon nya, kumaha bisa manéhna nyangka anjeun pikeun ngingetkeun nya lamun anjeun ngagantung kaluar. Sababaraha urang bisa mikir eta hiji ide nu sae pikeun anjeun pikeun muka nepi ka mojang jeung nyebutkeun, ‘Oh, némbak, kuring teu bisa manggihan telepon mah, naha anjeun teu kapikiran lamun kuring méré eta telepon ti telepon anjeun.’ Saterusna, mojang téhnisna baris méré anjeun jumlah nya jeung anjeun bakal ‘manggih’ nu télépon anjeun dina kantong anjeun. Manéhna gé nempo naon anjeun geus nepi ka jeung bakal mikir anjeun geulis lame, meunang sababaraha cleverness titik pikeun hiji ieu, tapi éta leuwih gampang nu gadis bakal mikir anjeun teuing cowardly pikeun ménta jumlah nya cara normal. Aya cara anu leuwih alus pikeun muka ngeunaan eta. Hiji métode anu biasana leuwih hade méré anjeun jumlah kahiji. Lamun anjeun maké hiji musabab saperti, ‘kuring geus meunang balik dina menit. Di dieu mah jumlah upami anjeun hoyong pikeun nelepon atawa téks kuring,’ jeung mangka ngadagoan nya méré anjeun hers. Lamun manéhna jeung guy hiji, éta meureun nya kabogoh atawa salaki. Ieu téh henteu salawasna kasus nu bener tapi ati-ati. Make sirah anjeun, lalajo kumaha maranéhanana interaksi, jeung mutuskeun naon anu kudu dipigawé. Ulah sieun ngan ngamimitian hiji paguneman jeung gadis lamun manéhna ku sorangan atawa jeung jalma séjén komo babaturan jalu. Lamun anjeun leumpang nepi ka nya jeung ngomong hiji hal jeung mimiti pikeun meunangkeun dina paguneman, manéhna baris geura-giru ngawanohkeun anjeun. Ulah jadi discouraged lamun anjeun rencana teu berpungsi. Leuwih kali anjeun coba mun nanyakeun keur gadis sacara nomer, leuwih gampang anjeun bakal jadi pikeun meunangkeun response positif. Mangga ulah poho pikeun kasampak nice jeung maké anjeun baju pangalusna lamun anjeun rencana dina nanyakeun keur nomor télépon nya, manéhna teu tangtu hayang méré hiji guy jumlah nya lamun anjeun bau bad atawa kasampak beca. Lamun ngobrol ka gadis anjeun kawas, teu stress ngeunaan naon anjeun kudu obrolan ngeunaan. Ngobrol nya cara nu sami nu anjeun bakal ngobrol jeung babaturan. Nyaritakeun nya ngeunaan diri anjeun jeung nanya nya ngeunaan sorangan. Nanya nya kaluar jeung teu bisa sieun tampikan. Lamun manéhna teu nyebutkeun no, manéhna teu patut waktos anjeun. Coba pikeun ngaléngkah lamun ieu kajadian

About