submit


My name is Lina atawa taun Piscinola nu misah ti taun néangan serius man sora prinsip pikeun nyokot babarengan kahirupan anyar, leungit no waktu. Kuring keur néangan hiji lalaki antara taun teu kaluar ti Naples ka kontak kuring anjeun bisa nélépon telepon mah hatur nuhun jeung tuluyan alus Wanoja taun, cerai awéwé, néangan pasangan pikeun hubungan serius nu bakal ngakibatkeun coexistence. Bella ayana (taun). teu waktu wasters. Kuring teu ngajawab ka anonim. Kuring dipikaresep mah transfer (puglia, Calabria, Campania jeung Basilicata) atawa dina bagian jalmi patali. Jigana mobil. Tel. Nu hiji taun heubeul lulus padamelan dina widang panalungtikan budaya alus. Nikah mah. sanggeus jadi loba disappointments keur néangan hiji lalaki sarua jeung budaya anu serius pikeun hubungan serius. Kami hiji jalma anu masih percaya dina sora prinsip, karunya, resep gaul, serius, nice. Ti Battipaglia-SA geulis ayana, fisik, anu normal, luhur, unmarried jeung tanpa barudak, kuring masih ngaharepkeun pikeun manggihan jalmi katuhu ka sunda kuring jeung nyieun kuring murag asih. Euweuh anu gampang tapi euweuh anu mustahil. Kuring bakal kawas hiji jalma alus sarta nonoman kawas kuring (ti taun), tanpa mana wae masalah (ékonomi atawa saméméhna. Néangan keur batur nice nu hayang ngabagikeun hiji hirup babarengan. Kuring geus taun misah no leungitna waktu, kuring teu neangan adventures. Kami a man tina taun dipisahkeun, kuring boga putri leutik anu hirup jeung ibu tapi nu kuring ningali mindeng. Kuring keur néangan hiji awéwé anu kahiji sadaya ngahormat kuring salaku bapa jeung mangka salaku manusa. Kaula teu kabetot dina hiji wanoja, beunghar atawa duanana, tapi nu kabeungharan jero. Kuring teu paduli, komo awewe nu nelepon ka kuring yen. Wewengkon Campania. My name is Mario, kuring taun heubeul, kuring keur tunggal jeung kami an pengusaha. Kuring remen papanggih gadis serius jeung nice jeung nu ngawangun hubungan abadi. Campuran, Vincenzo, taun umur single kungsi nikah, nasib jadi willed nu haratis sareng nu mandiri mah teu boga anak sumebar connessura néangan hiji pendamping x hubungan serius jeung naha teu ogé meunangkeun nikah, hirup Avellino pikeun taun tapi anu ngembang di Naples, kota mah outputs ti nu Lamun anjeun aya hiji manusa tunggal jeung jeung gede seriousness. Sacara éksklusif di Campania wewengkon. ku taun. sanggup hubungan serius. Aku single, kuring taun, jeung nu sicilian. Nu carina Battipaglia Salerno. Kuring hoyong pikeun minuhan batur ganteng x serius hubungan jeung langgeng. Anjeun mah ti Campania wewengkon jeung umur antara taun. No waktu wasters. Atuh jeung kahirupan anu alus. Kami awewe, tunggal jeung tanpa barudak. Kuring keur néangan pasangan, anu man serius, wijaksana, dipercaya jeung jujur. Refrain wasters ngaran mah Emanuele, kuring taun nu sicilian tapi taun hirup di sidang Avellino, italia»Campania»x karya try atawa leuwih alus kuring ngaharepkeun pikeun meunangkeun nyaho amis awéwé basajan, nu masih percaya dina cinta sajati lamun percaya anjeun boga syarat ieu mangga teu ragu menghubungi kuring teu anonim leungit waktu no Nice professional sarjana, taun heubeul, serius, single, kungsi nikah jeung aya kids néangan nyakola awéwé jeung imut jeung sarua sarat. X kontak hak Cipta — A Iklan. en. Sadaya hak ditangtayungan. Kagiatan dagang jeung merek mangrupakeun hak milik masing-masing nu gaduhna

About