Néangan hiji awéwé keur hubungan intim mah jangkungna beurat normal physique mungkin hubungan serius lamun urang teu cocog silih Santun, tanpa ngabahayakeun kabiasaan. Kungsi ngahianat jalmi moal ninggalkeun dina kasulitan. Abdi bogoh ka ngaput, ngarajut, karya dina plot, kawas film, warta. Hayang papanggih santun manusa, teu agrésif, teu leumpang, teu mabok. Pikeun ngawangun silih pamahaman. Santun, tanpa ngabahayakeun kabiasaan. Kungsi jalma moal ngahianat.

Pikeun berpungsi dina plot. Asih ka maca buku, lalajo pilem, warta. Hayang papanggih santun manusa. Teu agrésif, teu leumpang, hormat diri jeung awéwé nu ieu pamahaman. Néangan lokal-man Slav — mate jiwa anjeun pikeun hubungan serius ti Sochi-Adler-Sarwa. Anjeun: opat puluh ka lima puluh taun, ngembang ti hiji ratus tujuh puluh-lima, beurat dalapan puluh-lima, cerai, tanpa barudak, tanpa kabiasaan goréng, ékonomi, jeung normal qualities. Kuring: opat puluh-genep taun heubeul, jangkungna hiji ratus genep puluh opat, beurat lima puluh tujuh, cerai, putra sawawa, kuring boga kabiasaan goréng, jeung normal qualities, balanja, jeung leuwih di komunikasi, sanggeus poto susuratan. Kami jenis a, jujur awéwé, tanpa kabiasaan goréng. Hayang meunang acquainted jeung santun, non-agrésif man, teu Gossim, teu mabok.

Papanggih di dieu jeung ayeuna tanpa ngadaptar jeung haratis dina ‘Satengah’ telepon jeung poto fun. Nempo poto, talatah jeung nambahkeun anjeun. Ieu, kitu ogé telepon anggota loka bakal mantuan Anjeun dina mungkin waktu shortest pikeun manggihan babaturan anyar. Satengah — best loka Dating jeung poto jeung nomer telepon nu anjeun bisa peruse for bebas jeung tanpa ngadaptar ayeuna. Hayang papanggih katresna atawa guys online jeung ngobrol, nempo poto maranéhanana jeung bisa nelepon eta dina telepon.

Teras pake fitur loka

Satengah ratus, ngadaptar jeung meunangkeun akses nu bébas pikeun sadaya ladenan tina website, di mana unggal poé aya anu anyar pasamoan antara pamilon ti sakuliah dunya. Ayeuna kalayan bantuan service ‘simpati’ anjeun bisa milih poto tina katresna jeung budak, papanggih eta atawa komo nelepon eta ku nomer télépon.

Miluan urang ayeuna

About