Najan salawasna-ngaronjatkeun jumlah asing ayeuna hirup di Italia, lalaki masih resep jeung nu bobogohan italia awewe katresna. Aya loba alesan naha urang teu ngan ragrag di sunda jeung nagara sorangan, tapi ogé italia awewe.

Likes of aktris Elisabetta Kanal jeung multitalented Monica Bellucci nyieun eta cukup hésé pikeun satuju lamun datang ka kaéndahan italia bikang. Awewe di Italia sok pakéan canggih jeung nyieun eta kasampak effortless. Naha éta jeans jeung t-shirt atawa lagu sunda shift pakéan, maranehna sok kasampak hiji juta dollar. Sugan eta sacara impeccable maranéhanana pakéan rasa nu ogé méré eta kapercayaan kitu, naha nu mangrupa lalaki nu instan katarik pamanggih bobogohan italia awewe katresna. Italia awewe jeung katresna bakal kungsi nolak dahareun jadi santun atawa salempang ngeunaan naha maranéhanana bakal pas dina ulang maranéhanana pakéan lamun maranehna dahar sejen nyiksikan of pizza. Gantina, maranéhanana indulge jeung ngarasakeun wining jeung dining. Tapi, italia awewe milih pikeun dahar finest bergizi hidangan, teu junk dahareun. Jadi, lamun anjeun keur rarancang dina dating italia awewe katresna mangka ngayakinkeun anjeun milih kualitas restoran. Teu ngan teu maranéhanana asih dahar kadaharan, tapi ogé mayoritas gede italia ladies nu alus teuing cooks. Ti umur ngora gadis italia anu diajarkeun kumaha masak ku ibu ibu maranéhanana jeung grandmothers.

Ieu téh hiji tradisi nu thankfully, geus terus ngaliwatan generasi

Lamun anjeun ngamimitian dating hiji italia nona, anjeun bakal gancang diajar yén maranéhanana nilai kulawarga kana sagalana sejenna. Ti gadis sacara sudut pandang, bapana maranéhanana rock, jeung sok bakal. Ku alatan éta, lamun sanggeus dating hiji gadis italia nuju anjeun pamikiran eta bakal ngahurungkeun kana hiji hal leuwih, jadi, pastikeun pikeun ngingetkeun nya bapana di kasempetan kahiji anjeun meunang. Dina leuwih taun anyar, italia awewe jeung katresna nu ayeuna embarking dina careers kahiji jeung milih mimiti kulawarga saterusna. Mandang, nyiptakeun hiji kulawarga masih luhur dina agenda pikeun italia awewe nyieun eta pilihan sampurna upami anjeun keur néangan hiji lifelong pasangan.

Italia awewe katresna nu lucu

Paling dipikaresep alatan prakték ti deflecting nu teu dihoyongkeun perhatian ti lalaki, maranéhanana bisa pisan witty jeung pikaseurieun. Ieu teu ngan ngajadikeun eta idéal jenis tanggal tapi ogé ngajadikeun hirup anjeun leuwih gampang, sanggeus kabéh maranehna leuwih gampang ngabales bageur nawaran reureuh anjeun guyonan, komo lamun maranehna teu nu lucu. Loba anjeun bakal satuju yen aya hiji hal ngeunaan hiji awewe rasa humor nu ngajadikeun kabeh nu leuwih menarik. Upami anjeun geus masih teu yakin, sungsi website urang ayeuna jeung dimimitian bobogohan italia awewe katresna pikeun neangan nu leuwih seueur

About