Kumaha teu dating UMUM karya di Italia. Hey aya mah beauties. Dupi anjeun rarancang dina ngadatangan Italia? Anjeun hoyong pikeun méakkeun sababaraha waktu jeung kamungkinan mimiti saeutik hiji hal, jeung hiji.? Dupi anjeun pamikiran ngeunaan dating hiji italia? Kiwari, kuring ngajarkeun anjeun sababaraha hal anu anjeun kudu nyaho ngeunaan anjeun kabogoh atawa kabogoh anjeun jadi. Bagja bobogohan.

‘Lamun manéhna nyebutkeun no, kuring kakara manggihan hiji jeung nu séjénna’ I teamed nepi ka hiji italia Youtuber Lucrezia nyieun hiji video dina sababaraha italia pick-up. Urang comprised funniest. Ahirna, dativize meunang ka italia awewe. Kumaha date gairah seksual jeung awewe ti Italia — topik urang ayeuna. Lamun di Italia, atawa ngan saukur ningali ka tanggal hiji. Video ieu ngeunaan pangalaman mah salaku wanoja hideung atawa gadis di Italia. Kuring ngobrol ngeunaan kahirupan urang, ku urang jeung bobogohan. Lalajo video ieu upami anjeun hoyong manggihan kumaha pangalaman mah. Anjeun keur bobogohan jeung hiji manusa, sagalana ieu bade jadi oge jeung ujug-ujug.

BOOMING

manéhna disappears. Teu ieu sora akrab. Dont panik ladies, dina episode ieu eta. Atuh keur nungguan. Kuring geus ngahudangkeun salila tilu poé lempeng nyoba pikeun meunangkeun ieu anjeun gancang. Hatur nuhun ka dulur anu boh left a comment for this Q Hiji atawa dikirim. Nu Bravo jaringan di Amérika boga TV anyar program disebut Ka Roma Pikeun Asih, mana hideung awewe coba pikeun manggihan sunda di Roma. Dina ieu (berpotensi) kontroversial. Hi guys dina video ieu kami pamustunganana ngalakonan hiji q hiji ngeunaan kahirupan mah di Italia salaku hiji hideung awéwé ngora. Iman jeung kuring nu nyawalakeun rasisme di Italia, media ngagambarkeun, pakasaban. Italia stereotypes. Urang geus gairah, romantis. A bit timburu meureun. Jeung kadang urang bisa sigana sengit, tapi eta ngan sabab urang hirup jeung cinta ka fullest

About