Kami dasarna Indian jeung jadi Canadian Warga. Kuring datang ka Kanada pikeun ngudag mah gelar master deui jeung kuring papanggih mah gf anu dasarna nyaéta italia. Manéhna téh Canadian (perancis Quebecoise)lahir di Kanada, tapi nya karuhun hijrah ti Italia deui dina mangsa perang dunya I. Manéhna speaks italia jeung nya nini sarta ogé sakapeung jeung kolotna. Urang aya di sunda jeung urang ngarti silih. Awalna, manéhna mikir kami ogé Kanada saprak kami hirup di Kanada jeung bieu weruh ngeunaan India jeung budaya India. Kuring terangna unggal lengkah éta mah keur mahasiswa, perlu ngaliwatan prosedur imigrasi jeung sadaya. Lamun urang papanggih, kami mah boro taun heubeul jeung manéhna sacara taun. Urang nyandak waktu urang fokus dina urang gol Karir jeung sakali kuring keur dipigawé meunang mah Tinggal Permanén. Kuring indit ka imah maranéhanana sarta papanggih kolotna.

Ogé dipedar kumaha urang ngumbara lalampahan urang pikeun ampir taun masih dina jeung kumaha fokus urang dina mangsa nu bakal datang urang gol. Nya kolot anu tiis sarta impressed ogé. Kami bagja jeung nya jeung di tukang, urang keur perencanaan ka meunang nikah di Kanada sareng di India kitu oge. Sakapeung salaku per négatif itungan, kuring kadéngé sababaraha carita ngeunaan ppl nikah asing ngan pikeun Kawarganagaraan jeung dina bunderan mah lamun kuring ieu hiji mahasiswa. Jadi, kami komo jelas dina pernyataan nu nyarios yén kuring jadi Warga nagara sorangan. Ngainféksi, Kanada teu ajak mere kawarganagaraan pikeun jalma ngan ku nikah Canadian wanoja sabab dileungitkeun yen kakawasaan deui di ‘sms komo lamun hiji marries a Canadian keur deungeun worker salian ti keur PR atawa Canadian kawarganagaraan, manéhna manéhna geus ngaliwat prosés maranéhanana sorangan. Anyways, éta nepi ka ppl anu ningali hal di jalan négatif ngan letting nu guys nyaho fakta real.

Budaya italia ogé sarua gaya Hindia

Kawas kalolobaan India cicing jeung kolot urang komo sanggeus ‘s atawa cicing kawas kulawarga joint salawasna. Italians nuturkeun gaya nu sarua teuing.

Sipatna tradisional ogé

Enya, bapa nu saeutik kolot ogé jeung paduli loba ngeunaan putri maranéhanana meunang kawin jeung hiji guy Asing. Ngan kawas kolot urang di India nempo lamun guy nyaeta nyakola oge atawa teu, manéhna bisa ngurus hade tina putri maranéhanana jsb. Eta pamustunganana nyandak waktu pikeun kolot mah ngarti jeung maranehna ditarima ogé. Tapi kuring ogé ngadéngé carita ngeunaan ppl tinggal di India sarta asih gadis gadis anu aya di Italia atawa nagara séjén nu mana wae bisa numuwuhkeun kuat hubungan ngaliwatan média sosial kawas FB atawa batur jsb. Jujur, kami teu gede supporter pikeun lila jarak hubungan. No offence tapi, kuring manggihan eta hargana dina pamadegan mah jeung nyieun hirup leuwih pajeulit. Tétéla, aya aturan keur unggal nagara utamana lamun urang tahan Indian paspor urang kudu panawaran pikeun VISA sarta perlu pikeun bisa ngamangfaatkeun jeung dituturkeun ngaliwatan prosedur nu ditangtoskeun. Urang oge kudu narima kana kanyataan yén teu sadaya ppl ngalakonan ngan pikeun kawarganagaraan. Aya bisa jadi teu bener jujur ppl anu galecok jeung ngajaga jauh ti hubungan lila. Deui, Asih jeung pananjung soulmate mah sakadar bagian tina kahirupan urang tapi teu sakabéh hirup kawas dipintonkeun dina film mana Pahlawan mana sagala cara séjén nagara pikeun manggihan lover nya sakumaha urang terang aya hal séjén kawas Karir, kasaimbangan finansial, kaséhatan jsb. Ku kituna, eta teu saukur ngeunaan nembongkeun off ka babaturan sarta bunderan nétélakeun»Tingali kuring meunang panas asing bodas Lover». Tapi pamustunganana, lamun manéhna hayang anjeun jeung anjeun hayang nya, Balik pikeun eta boh lamun jalma manéhna manéhna daék datang pikeun anjeun upami anjeun keur aya di India atawa anjeun disusun pikeun indit pikeun jalma nagara asal ngan meunangkeun siap pikeun nyanghareupan petualangan sabab teu ngan anjeun boh pencinta tapi, mertimbangkeun dua nagara kawijakan aturan jeung rencana yourselves nu ngawengku pangrojong finansial, rencana hirup alus dina praktis tanda hirup di dunya. Ahirna, abdi hoyong nyarankeun naha anak italia atawa nagara nu mana wae nu mahluk, ieu ngeunaan manggihan mate jiwa urang anu bisa ngarti jeung nangtung jeung urang saacan ahir ti kahirupan urang. Kumaha italia katresna kawas dina hubungan hiji? Kawas kumaha ngubaran hiji italia bikang. Naon nu italia katresna likes jeung henteu janten. Kuring hayang I wouldn t jadi bray ku dirina dina Quora. Tapi kami a guy anu murag di cinta jeung hiji italia. Kami assuring anjeun nu bisa lumangsung. I don t nyaho kumaha kajadian, tapi kaayaan mah jadi goréng. I don t hayang jadi selingan dina kahirupan nya. Jeung manéhna jadi nu ngora. Kuring hayang nya pikeun hirup nya hirup coz manéhna masih jeung kami. Jadi, masalah anjeun téh kolot anjeun jeung hubungan anjeun. Pikeun bisa adil, lamun anjeun hayang hiji hal, anjeun hoyong eta. Naha anjeun boga ngayakinkeun saha ngeunaan eta? Masalah anjeun anjeun kudu idin ti kolotna anjeun hirup jeung gadis. Sanajan anjeun Indian, jeung kolot anjeun nu konservatif, lamun anjeun aya dina kaayaan yen anjeun kudu nyokot idin, kuring nyarankeun anjeun ngan nuturkeun indungna anjeun kaputusan. Lamun bener mikir, anjeun ngayakin kecap sabenerna pangaruh kaputusan maranéhanana, anjeun pangalusna jalma jawaban anjeun sorangan patarosan. Good tuah Hubungan dimimitian lamun anjeun ngarasa tenang, bagja jeung pasangan anjeun. Anjeun kawas méakkeun waktu jeung nya, euweuh urusan dimana anjeun ayeuna jeung naon nu aya ngalakonan. Ieu ngan urusan kumaha anjeun ngarti silih jeung nyieun silih ngarasa nyaman. Dina kasus India, kolot urang umumna konservatif di alam. Anjeun geus nyieun kolotna anjeun nyadar yén anjeun cinta silih sabenerna jeung nu anjeun bakal bagja jeung nya. Naon kuring ngarasa yén kolot urang ngarasa sieun pikeun urang lamun urang hayang nikah urang asing. Maranehna meunang rarasaan yen urang bakal stray jauh ti urang Indian budaya jeung indit jauh ti kolot urang hirup di luar negeri. Jadi, ulah nyieun kolotna anjeun ngarasa jerona asih anjeun, ngajamin eta nu anjeun moal ngarobah jeung sok ngajaga budaya India jeung anjeun. Jeung ulah tetep dina pikiran mah babaturan, anjeun bébas kawin mana wae jalma di dunya ieu, tapi kungsi ninggalkeun indungna s sisi. Jadi jeung eta sabab tumuwuh heubeul, mere anjeun waktu eta, tetep deukeut dimana wae anjeun mutuskeun pikeun reside dina kahirupan. Sanggeus kabéh maranéhanana jaga keur urang unggal napas, anak s tugas moral urang kasampak sanggeus eta. Kami hiji wanoja italia jeung ti titik pribadi mah of view enya, pasti kuring bakal laksana jadi jeung hiji Indian man. Sabenerna, ngan jeung nu salah saha kuring keur dina asih. Nu masalah ieu nu na kaayaan pajeulit, sarta kami teu yakin lamun manéhna kungsi bakal poho jaman baheula pikeun ngamimitian kahirupan anyar. Tapi tetep kuring percaya anjeun sok bisa meunangkeun naon anu rek lamun anjeun coba teuas. Jadi, kuring yakin anjeun tiasa gaduh hiji italia kabogoh. Ngan kaayaan anu sunda, jeung sunda doesn t nyaho aturan, eta ngan kajadian, jeung anjeun kudu bisa nyieun eta nyata. Ngalakukeun sababaraha white girls kawas Indian guys. Kuring ngan ngadenge hal négatif ngeunaan urang Indian ti Bodas awewe online.

Naha kalobaannana boga ieu h

Kumaha italia katresna kawas dina hubungan hiji? Kawas kumaha ngubaran hiji italia bikang. Naon nu italia katresna likes jeung henteu janten. Ngalakukeun sababaraha white girls kawas Indian guys. Kuring ngan ngadenge hal négatif ngeunaan urang Indian ti Bodas awewe online.

Naha kalobaannana boga ieu h

About