submit


Travel pisan metot. Anjeun bisa diajar ngeunaan budaya, basa, asakan jeung tradisi nagara mana anjeun iinditan, anjeun bisa ngadatangan sababaraha museum. Aya, tapi, sababaraha kasusah. A muhrim nu hadir, contona, di Italia, geus sababaraha masalah. Nurutkeun kuring, nyaho basa anu pohara penting. Ieu téh perlu pikeun ngobrol jeung urang di museum, jeung pulisi, meureun keur jalan. Sakumaha anjeun tiasa, kumaha oge, nanya mana oge pikeun pindah, lamun anjeun teu komo nyaho basa inggris. Aya loba wisatawan anu nyarita ngan rusia, atawa ngan spanyol, atawa ngan perancis, jeung nyarita jeung lokal (asli) dina basa ibu. Bayangkeun ekspresi hiji italia, lamun rusia nanyakeun. Luar biasa. Masalah sejenna nyaeta iklim. Di Italia dina usum panas, aya tingkat: keur rusia eta teu mungkin keur nolak ieu suhu, jeung sabalikna. Kumaha bisa an italia hirup di Rusia usum tiis. Ieu téh teu pisan gampang. Pikeun ngaleungitkeun kasalahan, anjeun kudu diajar bit a sajarah jeung budaya nagara. Ulikan basajan kalimat, contona: ‘alus isuk, hatur nuhun, kuring teu nyaho ti mana ieu nu Colosseum. Teu kudu sieun. Aya sok cara kaluar. Travel pisan metot. Jeung bisa diajar ngeunaan budaya, basa, asakan jeung tradisi nagara nu anjeun keur iinditan, jeung anjeun bisa nganjang loba museum. Aya, tapi, sababaraha kasusah. A muhrim nu hadir, contona, di Italia, geus sababaraha masalah. Nyaho basa anu pohara penting. Ieu téh perlu pikeun ngobrol jeung urang di museum, jeung pulisi, meureun keur jalan. Sakumaha anjeun tiasa, kumaha oge, nanya mana oge pikeun pindah, lamun anjeun teu komo nyaho basa inggris, bug nu loba wisatawan anu nyarita ngan rusia, atawa ngan spanyol, atawa ngan perancis, jeung nyarita jeung pangeusi maranéhanana basa ibu. Bayangkeun ekspresi hiji italia, lamun rusia nanyakeun, Unbelievable, masalah sejenna nyaeta iklim. Dina Italia destateci nu darajat: pikeun rusia, nya eta teu mungkin keur nolak ieu suhu, jeung sabalikna. Kumaha bisa an italia hirup di Rusia salila usum tiris. Ieu téh teu pisan gampang, ka anjeun, anjeun nyaho ngaleungitkeun kasalahan, anjeun kudu diajar bit a sajarah jeung budaya nagara. Ulikan basajan kalimat, contona: alus isuk, hatur nuhun, kuring teu nyaho ti mana ieu nu Colosseum. Teu kudu sieun. C sok cara kaluar. Travel pisan metot. Anjeun bisa diajar ngeunaan budaya, basa, asakan jeung tradisi nagara nu anjeun keur iinditan, jeung anjeun bisa nganjang loba museum. Aya, tapi, sababaraha kasusah. A muhrim nu hadir, contona, di Italia, geus sababaraha masalah. Nurutkeun kuring, nyaéta pikeun nyaho basa anu pohara penting. Ieu téh perlu pikeun ngobrol jeung urang di museum, jeung pulisi, meureun keur jalan. Sakumaha anjeun tiasa, kumaha oge, nanya mana oge pikeun pindah, lamun anjeun teu komo nyaho basa inggris. Aya loba wisatawan anu nyarita ngan rusia, atawa ngan spanyol, atawa ngan perancis, jeung nyarita jeung nu pangeusi dina basa asli maranéhanana. Bayangkeun ekspresi hiji italia, lamun rusia nanyakeun. Luar biasa. Masalah sejenna nyaeta iklim. Di Italia dina usum panas, aya tingkat: pikeun rusia, nya eta teu mungkin keur nolak ieu suhu, jeung sabalikna. Kumaha bisa an italia hirup di Rusia salila usum tiris. Ieu téh teu pisan gampang. Pikeun ngaleungitkeun kasalahan, anjeun kudu diajar bit a sajarah jeung budaya nagara. Ulikan basajan kalimat, contona: ‘alus isuk, hatur nuhun, kuring teu nyaho ti mana ieu nu Colosseum. Teu kudu sieun. Aya sok cara kaluar. Sae pisan, Kuring pribadi bakal ngan ieu kalimat: a. nagara nu anjeun keur bade, nyaho conto, hiji alien anu datang di Italia bisa anjeun gaduh masalah nu mana wae, hiji. pikeun nyaho basa (eta leuwih hade nyaho basa)

About