An American girl mere anjeun nomor télépon nya hartina manéhna geus tempo bade kaluar jeung anjeun. Eta doesn t nyokot lila pikeun meunangkeun sanggeus kabéh, éta jumlah nya, teu ring kawinan. Sarua pikeun italia katresna, ka katuhu. HA. Jeung hiji gadis italia, anjeun bakal gawé teuas ngan pikeun meunangkeun nomor télépon nya. Katuhu jauh, manéhna hayang boga pamanggih kumaha teuas anjeun anu bade ngagarap pikeun meunangkeun perhatian nya. Dina basa italia we ngomong (kasarna ditarjamahkeun): Manéhna anu mimiti oge satengahna dipigawé.

Hiji gadis italia meureun moal nanya anjeun kaluar kahiji. Sabenerna, nyokot meureun jauh. Anjeun kudu nanya nya kaluar heula, sok. Komo nu kadua kalina. Jeung nu katilu kalina. An American girl isn ‘t jadi loba kana ngudag manéhna umumna doesn’ t ngajalankeun jauh pikeun lila teuing, atawa jauhna. Lamun manéhna nyebutkeun manéhna teu bisa indit lamun anjeun ménta nya kaluar keur tanggal hiji, éta meureun bener. Maksa teuing bakal inappropriate. Hiji gadis italia sok hayang nyaho kumaha loba anjeun aya daék digawé keur dirina. Kanyataan yén manéhna nyebutkeun teu kahiji kalina doesn ‘t mean manéhna teu bisa indit kaluar atawa doesn’ t hayang. Manéhna nyaéta uji anjeun. Ayeuna, nu katilu kalina manéhna nyebutkeun no, manéhna hartina (jeung don t keukeuh). Tapi don t nyokot kahiji teu jadi gagal. Ieu hiji tangtangan, jadi narima eta. American girls mayar perhatian ka kumaha maranéhanana pakéan, tapi guys teu jadi loba. Maranéhanana geus mindeng dianggap minangka néangan ditarima sakali maranehna minuhan standar minimum. Italia guys nyokot jumlah sarua waktu pikeun meunangkeun siap salaku American katresna. Dina hiji sisi, fashion, elegance, jeung rasa anu study dina budaya italia, jadi italia guys don t komo bewara maranéhanana geus ieu akang keur maranehna. Tapi di Italia, hususna keur tanggal kahiji, kasampak pasti cacah pisan. An American girl bisa nyokot waktu jauh ti babaturan nya ngobrol jeung anjeun dina hiji peuting kaluar. Manéhna komo bisa solokan babaturan nya pikeun satengah peuting, gumantung kumaha kabetot dina anjeun manéhna téh. Hiji gadis italia kungsi bakal ninggalkeun babaturan nya sorangan. Ku alatan éta, boh boga babaturan jadi anjeun sadaya pasangan nepi, atawa anjeun kudu hiji angka ganjil, baé ku sorangan atawa, jadi manéhna bisa méakkeun sababaraha waktu jeung anjeun sabab manéhna daun dua babaturan babarengan. American girls nu kurang loba dipaké pikeun guys keur gentlemen muka panto pikeun nona, nungguan nya diuk saméméh anjeun diuk, jsb. Oge, American girls mindeng tawaran pikeun ngabagikeun bil sanggeus sababaraha kaping. Di Italia, eta anu bade jadi leuwih lila saméméh gadis bayaran pikeun hiji hal lamun indit kaluar pikeun dinner inuman kopi. Italia katresna nyangka, jeung paménta, chivalry.

Rightly jadi

American girls kawas flirting, tapi maranéhanana geus loba nu leuwih langsung. Alus flirt sok nikmat, tapi sugan maranehna teu teuing dipaké pikeun eta. Pikeun italia katresna, teu ngan nyaeta céri di luhur cake (sakumaha urang nyebutkeun di Italia), nya éta hiji seni anjeun bade kudu master upami anjeun hoyong tanggal hiji gadis italia

About