Italia undoubtedly jeung indisputably tanah kageulisan — tetempoan sarta alam, kadaharan jeung anggur, nu urang (teu ragu ngeunaan eta), sarta tangtu, nu liris basa sunda. Sanggeus hirup di dieu salila tilu taun, kuring geus kakeunaan kecap jeung ungkapan nu jadi sampurna ngagambarkeun hiji kaayaan, jeung teu. Salami anjeun teu make eta salaku literal hartina ngabogaan cai dina sungut anjeun, anjeun geus bebas pikeun make eta dina kaayaan nu mana wae nu dina konteks ieu. Di satengahing tata anjeun Roman Libur. Mariksa kaluar mah bongbolongan pikeun itineraries di Langgeng Kota. Kuring ngaharepkeun ieu kecap jeung frasa nu geus dibikeun ka anjeun rasa kumaha fun (jeung animasi) italia. Make eta dina liburan atawa komo di imah transport anjeun ka la dolce vita. Sumebar italia sunda ku Babagi pos ieu dina Facebook, Twitter, Instagram jeung YouTube. Sanggeus nalungtik mancanagara di Madang, Hannah ieu kawengku ku Italia jeung ayeuna telepon Roma imah nya. Manéhna sok dina moro pikeun anu pangalusna otentik restoran, menawan sisi jalan dijejeran ku Vespa sarta vintage Fiat ‘s, festival lumangsung kira-kira Roma, jeung nu paling menawan poé atawa weekend lalampahan ti Roma. Salah sahiji paporit nya bagian tina blogging di Italia babagi nya cinta nagara ieu jeung jalma sejen ka mere ilham maranéhanana vacations atawa ngagambarkeun dina kenangan pangalusna tina kahirupan maranéhanana.

Eta sok diperlukeun Italia saprak mayoritas masyarakat urang teu nyarita basa inggris. Eta bakal nice pikeun nyarita basa maranéhanana saeutik. Ngajadikeun beda gede pikeun hubungan manusa.

Hatur nuhun

About