submit


Geulis putri dina pilarian of a man serius dina Trentino atawa Veneto, tunggal atawa dipisahkeun atawa unsatisfied pikeun silaturahim. Kami awewe luhur, ramping, luhur kg, poék-haired, jeung karakter nu extrovert, kabuka sarta unselfish. Kami hiji wanoja taun, dipisahkeun ti Sardinia, anu hirup di Toscana. Kuring keur néangan hiji babaturan asak, rido jeung alus-natured. Kaula teu néangan hiji hubungan tapi lamun eta sacara lahir kaula mah, kang. Kuring teu ngajawab bari anonim. Kuring nga-estimasi mah transfer (puglia, Calabria, Campania jeung Basilicata). Kami hiji wanoja anu hirup sorangan di hiji imah gede deukeut ka Monselice, ngeunaan km. Kuring keur néangan. Kuring keur néangan hubungan serius teu adventures mah geus ti taun ka taun kuring nu single teu boga kids sarta ngan kontak whatsapp Nu taun heubeul jeung néangan pasangan, néangan hiji dipercaya yén anjeun hoyong pikeun nunda dina kaulinan jeung anu meureun ngalaman, (teasing atawa kuciwa)dina kudu pampering jeung hormat, aya hiji awewe polos jeung basajan, nu appreciates hal basajan dina kahirupan. lamun enya ieu mah kiriman ogé. Di sakabéh Italia. Anjeun. Aya. Ngora single wanoja. Max taun heubeul. Nu geus kungsi geus dipikaharti jeung dipikacinta kuring henteu manusa. (Kuring narima anjeun. Komo Lamun’ Anjeun. Anjeun geus happily mom atawa Katresna Antara jeung taun.) Kuring tumuwuh nepi ngan méré kuring putra. Ayeuna yén Manéhna téh otonom jeung bebas ti Anjeun kuring coba pikeun ngabentuk babarengan. My name is Lina atawa taun Piscinola nu misah ti taun néangan serius man sora prinsip pikeun nyokot babarengan kahirupan anyar, leungit waktu no. Kuring keur néangan hiji lalaki antara taun teu kaluar ti Naples ka kontak kuring anjeun bisa nélépon telepon mah hatur nuhun jeung tuluyan alus Wanoja taun, cerai awéwé, néangan pasangan pikeun hubungan serius nu bakal ngakibatkeun coexistence. Bella ayana (taun). teu waktu wasters. Kuring teu ngajawab ka anonim. Kuring dipikaresep mah transfer (puglia, Calabria, Campania jeung Basilicata) atawa dina bagian jalmi patali. Jigana mobil. Tel. Nu Mimmo, kami ditumpurkeun jalma Taranto. Kuring taun nagara pagawe, perokok sarjana jeung riang pendamping, lemah lembut jeung asih néangan hiji wanoja jeung hiji jantung gedé non-drinker daék pindah di dieu di Taranto di wewengkon puglia. Hiji pendamping, antara jeung taun umur tanpa konstrain randa keur hiji. Nu hiji taun heubeul lulus padamelan dina widang panalungtikan budaya alus. Nikah mah. sanggeus jadi loba disappointments keur néangan hiji lalaki sarua jeung budaya anu serius pikeun hubungan serius. Kami hiji jalma anu masih percaya dina sora prinsip, karunya, resep gaul, serius, nice. Kuring taun aku italia néangan alus jeung nyakola. nepi asisten ka ditumpurkeun worker jeung CRI néangan pangaweruh dina Roma, sopan jalma ngirim talatah aku a man unmarried taun ékonomis tanpa masalah néangan single awewe tunggal atawa randa, divorcee anu, kawas kuring, bakal kudu méakkeun dina katiisan taun-ahir festivities jeung kamungkinan hubungan stabil pikeun hiji kontak telepon. Urang tingali atuh, ngaran mah kang Marco pakéan di pi di Padova, kuring taun heubeul poé pakasaban minangka metalworker jeung kacapi dina weekends dina rupa klub I love musik, olahraga jeung praktis, jeung kuring ngajarkeun seni bela diri abdi bogoh dapur alus, laut ngajalankeun nu serius jalma néangan hiji pendamping tujuan serius hubungan jeung mungkin nikah. My name is Loredana kuring taun geus randa pikeun taun sarta hirup jeung putri mah pikeun taun aya di dieu alatan kuring hoyong pikeun meunangkeun deui dina kaulinan, nu katiisan téh ayeuna mah companion. Kuring keur néangan hiji lalaki, bébas serius jeung hormat di Torino propinsi jeung di taun kuring TEU NGAJAWAB JALMA NGORA nu teu néangan. Hiji duda jeung tilu barudak, di wewengkon Pordenone néangan awéwé, lover of kids, dipercaya solar jeung kaasih, daék pindah ka Pordenone Nu gadis heubeul taun, italia. Kuring keur néangan hiji manusa migawe hubungan serius. Kuring néangan nice jeung serius (no adventures), jeung jegud. Loba teuing nanya, meureun enya, tapi teu méré di Manusa, unmarried italia anu finansial independent néangan wanoja (no lalaki) pikeun coexistence jeung kamajuan nu bakal datang (kawas randa awewe) asa keur libur ahir taun anjeun bisa méakkeun di hiji pausahaan pikeun wincikan, mangga tempo sadaya pikeun nyieun paguneman pribadi pikeun hiji kontak ka telepon (no e-mail. Man enne basajan dessert, masih jeung nilai heubeul teu néangan hiji model luhur tapi awewe basajan imut x hubungan serius mah hayang amis basajan anu hayang jadi dipikacinta jeung méré sunda mah eneng aya di imah kawinan di Rapallo cerai jeung kuring hoyong bogoh ka hiji awewe sorangan teu nice jeung ieu. Kuring taun heubeul, dipisahkeun, kuring cicing jeung barudak mah, néangan hiji pendamping jeung nu pikeun ngabagikeun sagalana, kuring remen manggihan man jeung sarua karep, nu mangrupa seni, maca jeung musik klasik, budaya, disampurnakeun tata krama, sopan, hormat, ironis. Abdi hoyong mulang deui ka sunda jeung jadi dipikacinta pikeun nu. Hak Cipta — Ad. en. Sadaya hak ditangtayungan. Kagiatan dagang jeung merek mangrupakeun hak milik masing-masing nu gaduhna

About