Anjeun bakal mawa serius saterusna November presentasi buku Aksara ka hiji gadis di Turki Antonia Arslan.

Acara, diayakeun ku Grup Donne Leutik Confartigianato del Veneto, bakal dilaksanakeun serius di markas of Confartigianato Padova, via Mesin, pikeun jam. Pasini mangrupa bagian tina runtuyan rapat jeung iinditan, nu ngabogaan salaku tema anak feminin sisi dina loba facets. Gelar di arkeologi, Antonia Arslan, Daiting ieu professor of modern jeung kontemporer italia Sastra di Universitas serius Padua Di manéhna nulis novel kahijina, La masseria delle larks (Rizzoli), nu manéhna meunang Stress Hadiah pikeun fiksi jeung Daiting ieu finalis nu Premio Campiello, jeung nu tilu taun sanggeus Daiting geus dibawa ka layar lebar ku Taviani baraya.

Dina, sok jeung Rizzoli, geus medalkeun buku:»jalan ka Izmir

Dina geus diterbitkeun sora kai manik. Rizzoli) ngeunaan budak leutik nya di Italia, dina indungna sorangan, jeung dina arménia genocide. Pikeun ngagunakeun leuwih alus ti loka anyar jeung apdet browser anjeun ka versi panganyarna, atawa coba salah sahiji panyungsi handap ieu

About